Madeira, Portugal: Airtours börjar med resor till Madeira i höst
Getty Images
Nyhet

Airtours börjar med resor till Madeira i höst

Arrangören Airtours startar resor till den portugisiska ön Maderia, som nyligen utsågs till Europas bästa ö. De första resorna startar den 28 oktober 2019.

Text: Elin Fellman

Lediga rum & priser på Madeira

– Madeira är ett unikt resmål med unika mat och naturupplevelser. Vyerna som kan hittas nästan varsomhelst på ön är i absoluta världsklass och lämnar ingen oberörd, säger Stefan Chatzopoulos, informationschef på Airtours. 

Madeiras behagliga klimat och dramatiska natur lockar året runt, här semestrar resenären prisvärt med bra boende i den ljuvliga huvudstaden Funchal med omgivningar.

I Funchals kullerstensgränder blandas den gamla arkitekturen med mer moderna byggnader, du äter god mat i vackra restaurangträdgårdar och dricker drinkar på hippa barer med hamnstaden som kuliss. Madeira är blomstrande vackert och det är inte för inte som ön kallas för den flytande trädgården.

Höga berg och djupa dalar, öppna landskap och magiskt lummiga skogar, här finns allt. Njut av ön på hästryggen, spela golf, vandra eller åk på valsafari. Madeira bjuder på äventyr, sevärdheter och kulinariska smakupplevelser.

Läs också: 

Portugisiska ön utsedd till Europas bästa

Publicerad: 2019-07-04