Hotel EPI 1959
HOTELL

Hotel EPI 1959

Franska Rivieran

Om

Som du hör på namnet tar Hotel Epi 1959 inspiration från 50-talets glamour. Den miljövänliga resorten är ritad av landskapsarkitekten Madison Cox och inredd av den italienska designern Monica Damonte. Hotellet har en lyxig och avskiljd atmosfär som omges av natur och ligger precis vid stranden Pampelonne, mellan Saint-Tropez och Ramatuelle. Här bor du i lyxiga stugor med utsikt över Medelhavet eller det stora poolområdet. Epi, som betyder livsmedel, har ett stort fokus på sin restaurang där du kan avnjuta havets läckerheter med ett glas rosé. 

Hitta rum & priser

Kontaktinformation

Adress

1128 Route de l'Épi, Ramatuelle

Telefon

+33 4 94 56 82 67

Öppettider
måndag: Öppet dygnet runt
tisdag: Öppet dygnet runt
onsdag: Öppet dygnet runt
torsdag: Öppet dygnet runt
fredag: Öppet dygnet runt
lördag: Öppet dygnet runt
söndag: Öppet dygnet runt

Läge

Annat du kanske gillar från Franska Rivieran

Rapport

Rapport från en surfresa i Baskien

RES chefredaktör Viggo Cavling försöker att stå på en surfbräda i Biarritz under ledning av Surfakademin. Det går väl sådär, men det funkar betydligt bättre för hans son Lou, 14 år. Här kommer en rapport från en vecka i Atlantens vågor och på ett gulligt slott från 1700-talet.

Mer från res

Foto: Time Out.

Nyhet

New York får ny matmarknad

New York City har en imponerande matscen - som är på väg att bli ännu bättre. I höst öppnar Time Out Market Union Square, den andra matmarknaden med tydliga kulturella inslag i regi av den globala storstadsbibeln Time Out.

Foto: Press.

Topplista

Topp 8: Världens bästa flygplatsmat 2025

Flygplatsmat förknippats traditionellt med torra mackor i plast, trista snabbmatskedjor och hutlösa priser. Men tiderna förändras – och det är är de åtta flygplatsrestauranger runt om i världen som serverar allra bäst mat.