Hotel Skansen

Hotel Skansen

Skåne
Hotell

Tätorten på Bjärehalvön är Båstad. Här är det trängsel, tennis och nattklubbsmingel med Bianca Ingrosso som gäller. Vill du har mer stil och klass – åk vidare till Torekov. Finare och tråååååkigare.

Navet i Båstad är Skansen. Hotel Skansen är hotellet med stort H under de välkända tennisveckorna i Båstad. Det är här tennisstjärnorna checkar in och bättre läge går inte att hitta. Hotellet ligger nere i hamnen, med tennisbanorna och sandstranden som närmaste grannar.

Hit åker du på konferens, men också med ditt tjej- och killgäng och festar. Eller allra bäst för en romantisk date. Skansens spa är uppdelat i tre delar så det blir sällan trängsel någonstans. Allra bäst trivs vi uppe på taket med ändlös pool och lika ändlös utsikt över Laholmsbukten bort till Tylösand. Föredrar du havsbad så finns det ett badhus med bastu ute i havet. Rummen är kanske inte världens lyxigaste, men de funkar fint som sovplats. I koncernen Gram Hotels ingår också restaurangerna Papas, Pepes Bodega och Hamnplats 3. Men vi tycker att du ska äta på Sand, hotellets egen krog och Båstads mest självklara vardagsrum.

Adress: 
Kyrkogatan 2, Båstad
Telefon: 
+46 431 55 81 00
Öppettider: 
måndag: 08:00–00:00
tisdag: Öppet dygnet runt
onsdag: Öppet dygnet runt
torsdag: Öppet dygnet runt
fredag: Öppet dygnet runt
lördag: Öppet dygnet runt
söndag: 00:00–15:00