Skäm bort din pappa på Fars dag: Här är 5 hotellupplevelser
Tips

Skäm bort din pappa på Fars dag: Här är 5 hotellupplevelser

Att komma på något att ge till din pappa på Fars dag är inte alltid det lättaste. Och har du redan gett honom fotografier på dig själv och slipsar i alla tänkbara färger, kan det vara dags att ge honom något extra i år. Enligt Hotels.com finns det under Fars dag 2022 ett större intresse för internationella resmål jämfört med förgående år.

Inför årets Fars dag finns två internationella städer med på topp fem-listan över det mest eftersökta destinationerna. Under 2022 har svenskarna siktet inställt på att besöka storstäder, där Stockholm plockar första platsen från Göteborg. London har förflyttat sig upp hela åtta platser och landar på tredje plats, men även Köpenhamn tar sig in på topp fem i år.

Svenskarnas mest sökta destinationer inför Fars dag helgen 2022:
1. Stockholm
2. Göteborg
3. London
4. Malmö
5. Köpenhamn

5 pappatips:

Perfekt för pappor som (bokstavligen!) gillar att coola ner, Smådalarö gård, Dalarö, Sverige

Om din pappa föredrar en lugnande oas så är Smådalarö gård stället för honom. De erbjuder ett fullutrustat spa i Stockholms vackra och lugna skärgård. Starta dagen med yoga eller en runda golf, spendera kvalitetstid i bastun för att sedan kyla av dig med ett isbad. Avsluta dagen med en lyxig middag i restaurangen. Vad mer kan man önska sig?

Perfekt för pappor som vill bli ompysslade, The Londoner, London, England

Är din pappa av den hårt arbetande typen kan det vara en plan att intensivvårda honom med en spa-helg! För det ändamålet finns det få ställen bättre än The Londoner. Ta det lugnt och koppla av i deras privata badhytter, njut av simbassäng eller ångbastu och avsluta dagen med en lugnande massage. Men spendera inte all din tid i spaet, London har mycket att erbjuda!

Perfekt för de gastronomiska papporna, Scandic Kødbyen, Köpenhamn, Danmark

Varje sig det handlar om att tillaga eller att äta, har mat en speciell plats i våra pappors hjärtan (och magar!). Och Scandic Kødbyen passar utmärkt för hans passion. Njut av Köpenhamns gastronomiska mecka genom att besöka matmarknader och innovativa restauranger. Bege dig till hotellets restaurang och bar MØR, där eld, hetta och rök är huvudingredienser. Och missa inte att testa deras entrecote, du befinner dig trots allt i Köpenhamns meatpacking distrikt!

Perfekt för friluftspappan, Lofoten Link Lodges, Lofoten, Norge

Lofoten är känt för att ge besökare minnen för livet så varför inte skapa minnen tillsammans med din pappa? Unna honom en helg av upplevelser och utforskande i den otroliga naturen. Oavsett om du vill paddla kajak, rida längs kusten eller lära dig surfa (våtdräkter håller värmen) finns det alltid något nytt att upptäcka i Lofoten. Och har du tur kan du få en glimt av norrsken! Lofoten Link Lodges är det perfekta sättet att uppleva allt detta, direkt utanför din dörr!

Perfekt för fartdåren till pappa…, Lindner Nürburgring Motorsport Hotel , Nürburg, Tyskland

Fråga vilken pappa som helst så kommer nästan alla säga att de drömt om att få ta minst ett lopp på den legendariska racebanan Nürnburgring. Vad många inte vet är att banan är öppen för allmänheten. Lindner Nürburgring Motorsport Hotel ligger endast 500 meter från banan, så att vakna till doften av bränt gummi är nästan garanterad…

Publicerad: 2022-11-10