Barcelona, Spanien: Hotell - 4 favoriter i Barcelona
Hotell

Hotell - 4 favoriter i Barcelona

Barcelonas hotellscen är dynamisk och händelserik. Här finns ett brett spektrum av ställen att bo på: från de enkla, trevliga vandrarhemmen för de yngsta partykidsen till exklusiva hotellpalats för glitteratin. Fundera innan du bokar hotell på vilket område du vill hänga i. Barcelona är en stor stad och även om tunnelbanan och taxibilar enkelt tar dig överallt så kan det påverka din vistelse om du hamnar i fel ände av staden. De här hotellen är definitivt inte nyast i klassen – de är våra stabila favoriter.

Hotel Arts

Läget vid strandkanten är perfekt för dig som vill ta morgondoppet i Medelhavet hellre än i hotellpoolen. Arts är en av de där stora skyskraporna som restes kring OS, och det fyrstjärniga hotellet med nästan 500 rum gör ingen besviken. Utsikten från de övre våningarna är spektakulär: du ser medelhavets glitter och superstadens blinkande neonljus i samma vy. Hotel Arts har flera pooler, flera restauranger och all tänkbar service.

Carrer de la Marina 19-21

Lediga rum & priser

Hotel Condes

Mitt på Paseo de Gracia, ja faktiskt mitt emot självaste landmärket La Pedrera, ligger fyrstjärniga Condes. Det är modernt och välskött, men de historiska byggnaderna som det är inhyst i skänker en välbehövlig patina till din vistelse. Bara att kunna gå rätt ut från ditt rum och hamna på Barcelonas främsta paradgata är en häftig upplevelse.

Passeig de Gràcia 73

Lediga rum & priser

Hotel España

Hotellet kan verka lite oansenligt, om än fräscht, vid en första anblick. Du som tittar närmre märker att byggnaden är späckad med arkitektur- och konsthistoria. Muralmålningar, mosaik och smidesdekorationer gör att det klassas som en riktig juvel bland Barcelonas modernistiska byggnader. På taket finns en härlig terrass med cocktailbar.

Carrer de Sant Pau 9-11

Lediga rum & priser

 

Grand Hotel Central

Ett riktigt stiligt hotell i närheten av marknaden Mercato di Santa Caterina. Grand Central är modern pampighet när den är som bäst, även om rummen är relativt spartanskt inredda. Takpoolen med utsikter över stadens takåsar är fantastisk.

Via Laietana 30

Lediga rum & priser

 

HELA VÅR RESEGUIDE TILL BARCELONA HITTAR DU HÄR

 

Publicerad: 2018-03-15