Mallorca, Spanien: Hett i Palma: UM Beach House Portals
Korrens tips

Hett i Palma: UM Beach House Portals

Var ska man bo, äta och dricka i härliga Palma? RES Palma-korre Hedda Lapidus ger dig de senaste trenderna och vad som är hett i staden just nu. Veckans tips är UM Beach House Portals.

Lediga rum & priser i Palma

Sommarsemester i Palma kan kräva ett dopp i det blå med jämna mellanrum, något som är lätt att ordna eftersom staden ligger vid havet. Stranden snett framför katedralen är den närmaste, men där finns inget bra matställe. Lite längre bort men fortfarande på gångvägs avstånd mot Portixolhållet ligger Assaona, en beach club med både mat, dryck och solstolar. Men, om man vill ha mera av en heldagsupplevelse och kanske också har spenderarbyxorna på sig kan jag rekommendera UM Beach House Portals som ligger strax bortom Puerto Portals.

Att kalla det beach house är lite missvisande, det ligger förvisso vid vattnet men på en klippa så någon strand finns inte, däremot både en härlig pool och utsikt. Dess dörrar slogs upp i början av maj, och här finns riktigt bra mat och schysst häng. På kvällarna är det ofta lite feststämning med DJ, jag skulle inte gå hit med barn.

Läs den stora reseguiden till Palma HÄR.

Publicerad: 2019-07-16