Sverige: Frukostälskare se hit – Hotels lanserar drömjobb
Nyhet

Frukostälskare se hit – Hotels lanserar drömjobb

Frukosten är A och O. En ny studie* av Hotels.com visar att 92 procent av svenskarna anser att frukostbuffén är ett måste när man reser. Kedjan lanserar också en tävling där man söker en lycklig matälskare, för chansen att bli nästa Chief Buffet Officer och testa hotellfrukostbufféer runt om i Sverige. 

Ångest över att semestern snart är slut? Oroa dig inte, Hotels.com har drömjobbet för dig. För första gången lanserar företaget tjänsten Chief Buffet Officer (CBO), för att recensera hotellfrukostbufféer runtom i Sverige. Eftersom 92 procent av svenskarna anser att bufféalternativen påverkar deras val av hotell, kommer det att vara ett mycket eftertraktat jobb. Så, om du är en äggentusiast, flingfantast, eller helt enkelt en bufféexpert, sök jobbet snarast. 

CBO sökes!

För att vinna och bli Hotels.com första Chief Buffet Officer** måste matintresserade resenärer gå in och ansöka på kampanjsidan genom att ange tre färdigheter de besitter som gör dem perfekta för jobbet. Den lyckliga vinnaren kommer att vinna 10 hotellnätter till ett värde av 30,000 SEK för att resa och recensera hotellbufféer. Dessutom kommer de att uppgraderas till guldstatus i Hotels.coms Rewards-program, vilket garanterar hotellvistelser med det lilla extra. Som CBO har du tillgång till gratis frukostbuffé på utvalda hotell runtom i Sverige.

– När man drömmer om hotell och semester tänker tre fjärdedelar (75 procent) av svenskarna på hotellets frukostbuffé… och vem kan klandra dem. Krispiga croissanter, färsk frukt och ägg i alla dess former, vad mer kan man önska sig på semestern?! Med vetenskapen om att svenska matfantaster är redo att återgå till hotellivet när restriktioner lättar, är vi glada över att rekrytera vår första Chief Buffet Officer som kommer vinna 10 hotellnätter och uppgraderas till guldstatus på Hotels.com Rewards-program. Så ta fram besticken och ansök nu, säger Emma Tagg, chef för Global och EMEA Brand Communications på Hotels.com Brand. 

*Undersökningen genomfördes av One Poll i juli 2021.Totalt deltog 10,500 vuxna över 18 år (2000 i Frankrike, 2000 i Storbritannien, 1500 i Sverige, 1500 i Danmark, 1000 i Finland, 1000 i Norge, 1000 i Spanien och 500 i Italien) som har bott på ett hotell under de senaste 5 åren. Resultatet ovan avser de 1500 svenska tillfrågade respondenterna.

**För att delta i tävlingen gå till http://sv.hotels.com/sida/CBO/?pos=HCOM_SE&locale=sv_SE och ange de tre färdigheter som du tror kommer att göra dig till den bästa Chief Buffet Officer. Det kommer att finnas en vinnare och vinnaren kommer att få 10 presentkort på Hotels.com värda 3000 SEK styck (totalt 30000 SEK) och kommer att uppgraderas till guldstatus i Hotels.com Rewards-program. För fullständiga villkor besök http://sv.hotels.com/sida/CBO/?pos=HCOM_SE&locale=sv_SE

Publicerad: 2021-08-20