Sverige: Hotel Tylösands spa blir första svenska spa med biohacking-behandlingar

Hotel Tylösands spa blir första svenska spa med biohacking-behandlingar

För fem år sedan byggde Hotel Tylösand om The Spa från grunden. Nu tar hotellet ett nytt stort steg in mot framtiden genom att som första spa i Sverige erbjuda biohacking.

En av de starkaste nya behandlingstrenderna för ökat välmående är sedan flera år biohacking, som handlar om att med hjälp av modern ljusteknik få kroppen att själv sätta igång en rad positiva processer. Som första spa i Sverige introducerar nu Hotel Tylösand flera unika behandlingsformer som på olika sätt stimulerar kroppen att fungera optimalt.

Biohacking som företeelse har sina rötter i USA och kallas ibland för ”gör det själv-biologi” eftersom man med hjälp av den senaste ljustekniken och beprövad vetenskap stimulerar kroppen att själv sätta igång processer som aktiverar immunförsvaret, ökar energin, bränner fett och maximerar ens välbefinnande.

– Vi använder oss till exempel av den senaste lasertekniken för att uppnå olika resultat. Det kan handla om att med hjälp av grön laser tömma fettceller som leder till önskad viktminskning. Att med lila laser ta bort akne och rosacea. Eller att med röd laser öka prestationsförmågan, säger Elisabeth Haglund.

Publicerad: 2021-05-26