Stockholm, Sverige: Boka privatkonsert på rummet
Grand Central by Scandic i Stockholm blir ett hotell för kulturintresserade. Foto: pressbild.
Nyhet

Boka privatkonsert på rummet

Grand Central by Scandic

En privat konsert på hotellrummet? Ja, det är vad Grand Central by Scandic i Stockholm nu erbjuder när de blir ett signaturhotell med fokus på musik, konst och teater.

Grand Central by Scandic blir ett av Scandics signaturhotell men det är inte bara ny inredning som hotellet nu kan stoltsera med. Vad som framförallt gör att det här hotellet kommer att särskilja sig från andra är fokuset på musikaliska upplevelser. Gästerna kommer att mötas av livemusik i lobbyn, de kommer att kunna få tips om de senaste musikupplevelserna i Stockholm av en Lifestyle Concierge och få möjlighet till en In-Room bartender. Och – nu finns möjligheten att boka en privat konsert på rummet.

– Det här är hotellet där det alltid händer något, utlovar Helena Söderberg, hotelldirektör för Grand Central by Scandic.

Nyrenoverade Vasateatern integreras också i hotellet; en lokal som kommer att hyras ut till olika produktionsbolag som sätter upp musik, teater och dansföreställningar. Bland annat kommer Joe Labero dit i höst.

 

 

Publicerad: 2016-09-05