Stockholm, Sverige: Delta i Peroni Forums samtal om framtidens resande
Foto: Erik Mårtensson, NCC.

Delta i Peroni Forums samtal om framtidens resande

Vill du som RES-läsare delta i ett intimt samtal och fest nu på onsdag den 16 november? Ett femtiotal gäster är inbjudna och platsen är Dome of Visions, en rund och extraordinär skapelse i Stockholm.

En rymdresenär, en trendspanare, en konstnär och en bloggare får samtala om ämnet The Future is Now – om framtidens resande. Möt trendexperten och konsulten Johanna Danielsson från Kairos Future, konstnären Jacob Felländer, modeprofilen, kreatören och bloggaren Hanna Stefansson och Karin Nilsdotter, framtida astronaut och vd för Spaceport Sweden. Tillsammans kommer de att ta med lyssnarna på en resa in i framtiden och alla de upplevelser, möjligheter och utmaningar som den har att bjuda. Hur, var och varför kommer vi att resa i framtiden? Vilka trender kan vi se redan nu? Och vilken roll spelar kultur och media i den här utvecklingen? Samtalet modereras av Ellen Jurell på RES och arrangeras av Studio Bon.

Vill du vara med på Peroni Forum? Maila då ellen.jurell@res.se blixtsnabbt och berätta varför. De två snabbaste som har en bra motivering får gå tillsammans med en vän. Förutom samtalet om resande kommer kvällen att bjuda på italienska tilltugg av Pontus, drinkar av mixologen Federico Riezzo och musik av Jonas Kleerup.

 

Publicerad: 2016-11-14