Stockholm, Sverige: Noi – ny restaurang på Nobis Hotel i Stockholm
Foto: Peo Bengtsson
Hotell & restaurang

Noi – ny restaurang på Nobis Hotel i Stockholm

Ut med Italien och in med hela Europa. Stefano Catenacci och kollegorna i Nobisgruppen har bytt ut den italienska restaurangen Caina i hotellets källarplan till Noi som uppvisar en meny med influenser från hela Europa.     

På menyn finns rätter som löjrom med mandelpotatischips, grillad bläckfisk, halstrad tonfisk på saltsten, rostade betor med friterad getost och knaperstekt ankbröst. Men det är inte bara menyn som utbytt – hela lokalen har totalrenoverats. Tonerna går i cognac, saffransgul och mörkgrön. Alla delar av restaurangen är specialritade av arkitekter på Wingårdhs. Ett nytt chambre separé har lagts till ytorna med plats för 40 gäster.  

– På Nobis Hotel Stockholm har vi sedan öppningen kallat loungen Stockholms vardagsrum, en naturlig förlängning på konceptet blir att presentera Stockholms matsal i form av Noi. En plats där du och ditt sällskap kan frottera i en lyxig men avslappnad och stämningsfull miljö, säger Morsi Khaled, vd Nobis Hotel.

Noi har plats för drygt 70 gäster som får njuta av mat signerad kocktrion Peder Andreasen, Christian Attlefelt och Filip Poon med gastronomisk vägledning från Stefano Catenacci. Noi öppnar fredagen den 16 mars 2018. Restaurangen kommer att servera middagar tisdag till lördag 17.00-00.00.

 

 

Publicerad: 2018-03-16