Sverige: Tina Nordström avslöjar sina bästa matupplevelser
Foto: TV4
Veckans resenär

Tina Nordström avslöjar sina bästa matupplevelser

Den välkända och folkkära tv-kocken Tina Nordström är som vanligt aktuell med Hela Sverige bakar i höst. Här avslöjar hon sina bästa matupplevelser, stad i världen hon aldrig återvänder till samt sin bästa weekendstad. 

Namn: Tina Nordström
Aktuell med: Jag puttrar på. Hela Sverige Bakar under hela hösten, fler Sveriges Yngsta Mästerkock. Bygger fint kök i Helsingborg samt snickrar på en kommande bok.
Familj: Man Martin, Albin 13, Elsie 1 samt hunden Bonnie. 
Ålder: 45
Bor: Helsingborg

Senaste resa? Pendlar mest till Södertälje just nu..Men ser snart framemot semester samt en resa till Rom.
Favorithotell? Om jag tänker jobb relaterat, älskar jag ju söder i Stockholm.. Bor alltid på hotel Nofo. Jag gilla på något sätt att "känna igen mig". Privat byter jag gärna men är dålig på att komma ihåg namnen. Har fantastiska hotelminnen från både Toscana och Venedig.
Favoritdestination? Vemdalen.
Bästa weekendstaden? Berlin på cykel. Älskar Berlin. 

Vilken pryl tar du alltid med dig på resan? Mina pulver: (Vitamindrycker som intas morgon och kväll) Pass är ju också bra, men glömmer ibland.
Vad har du för drömresmål? Långresa med familjen i luffarstyle..Oplanerad och med varsin ryggsäck. Var vet jag inte.
Tåg eller flyg? Mest bil faktiskt annars flyg.
Vad är det bästa med att resa? Älska flygplatser, känslan att vara på väg, alla är förväntansfulla...pirr i magen. allt känns lyxigt.
Hit åker jag aldrig igen: Paris.
Bästa matupplevelsen: Pate pate i Köpenhamn, the French Laundery, pappas biffar med löksås, några ställen i Malmö...där finns så många.
Detta vet vi inte om dig: Tja, det har jag ingen aning om...det finns det säkert, men då har jag väl hållt det hemligt av en anledning.

Publicerad: 2019-10-03