Ungern

Här har vi samlat alla våra texter och artiklar om Ungern. Här hittar du mängder av tips på hotell, restauranger, barer, shopping och sevärdheter inför din resa. 

 

Artiklar om Ungern

 • Ungern
  Handplockade tips

  Budapest är så mycket mer än goulash och heta bad. Den är trendig. Kreativ. Och konstnärlig. Staden delas i två delar av floden Donau. På Pest-sidan ligger stadens shoppinggator och kulturella centrum. Här finns de stora boulevarderna och parisiska kaféer, teatrar och museer. På Buda-sidan ligger det kungliga slottet och många byggnader av historisk karaktär. Följ med på våra senaste favoriter i den ungerska huvudstaden. 

 • Ungern
  Handplockade tips

  Budapest är en cool stad och det är helt orimligt att inte fler pratar om staden i weekendsammanhang. Budapest är så mycket mer än goulash och heta bad. Den är trendig. Kreativ. Och konstnärlig. Staden delas i två delar av floden Donau. På Pest-sidan ligger stadens shoppinggator och kulturella centrum. Här finns de stora boulevarderna och parisiska kaféer, teatrar och museer. På Buda-sidan ligger det kungliga slottet och många byggnader av historisk karaktär. 

 • Ungern
  Handplockade tips

  Promenadvänliga Prag är en suverän weekendstad året om – men hösten är den allra bästa årstiden att resa hit.

 • Ungern
  Tips

  Budapest är en cool stad och det är helt orimligt att inte fler pratar om staden i weekendsammanhang. Budapest är så mycket mer än goulash. Den är trendig. Kreativ. Och konstnärlig

 • Ungern
  Tips

  Utanför Ungerns huvudstad Budapest på vingården Royal Tokaji har man höjt ribban för hur mycket ett vin kan säljas för. Vinmakarna säljer deras söta vin Essencia, årgång 2008, för motsvarande 380 000 kronor.

 • Ungern
  Tips

  Antonia Morvai har ungerska rötter, är född och uppvuxen i Stockholm men bor sedan fyra år tillbaka i Budapest där hon är låtskrivare, poet och sångerska under artistnamnet Antonia Vai. Här är hennes hetaste tips i Ungerns huvudstad just nu. 

 • Ungern
  Tips

  Billiga Budapest är så mycket mer än goulash och heta källor. Det är en Europas vackraste städer och här kryllar det av mysiga restauranger, caféer & trendiga barer. Följ med när vår Budapest-korre guidar dig till fem nya ställen för mat & dryck. 

 • Ungern
  Reseguide

  Budapest är en cool stad och det är helt orimligt att inte fler pratar om staden i weekendsammanhang. Budapest är så mycket mer än goulash och heta bad. Den är trendig. Kreativ. Och konstnärlig.

 • Ungern
  Reseguide

  Budapest blir ett allt hetare weekendresmål. Ungerns huvudstad är en förtjusande blandning av vackra broar, pampiga palats och heta källor. Här är sju tips du inte får missa vid nästa besök.

 • Ungern
  Barer

  Budapest är inte bara technoklubbar och mörka ölkällare. Här är Budapests trendigaste barer att släcka törsten på just nu.