Ungern

Här har vi samlat alla våra texter och artiklar om Ungern. Här hittar du mängder av tips på hotell, restauranger, barer, shopping och sevärdheter inför din resa. 

 

Artiklar om Ungern

 • Ungern
  Tips

  Billiga Budapest är så mycket mer än goulash och heta källor. Det är en Europas vackraste städer och här kryllar det av mysiga restauranger, caféer & trendiga barer. Följ med när vår Budapest-korre guidar dig till fem nya ställen för mat & dryck. 

 • Ungern
  Reseguide

  Budapest är en cool stad och det är helt orimligt att inte fler pratar om staden i weekendsammanhang. Budapest är så mycket mer än goulash och heta bad. Den är trendig. Kreativ. Och konstnärlig.

 • Ungern
  Reseguide

  Budapest blir ett allt hetare weekendresmål. Ungerns huvudstad är en förtjusande blandning av vackra broar, pampiga palats och heta källor. Här är sju tips du inte får missa vid nästa besök.

 • Ungern
  Barer

  Budapest är inte bara technoklubbar och mörka ölkällare. Här är Budapests trendigaste barer att släcka törsten på just nu.

 • Ungern
  Hotell

  Budapest är en snygg stad där det är värt att unna sig, allt från goda middagar till sjyst boende. När det kommer till just boende rekommenderar vi att du unnar dig följande hotell:

 • Ungern
  Ungern

  Som bubblare på weekendreselistan har Budapest under de senaste åren vuxit till en av våra favoriter. Mycket är på gång i denna brusande metropol som utan tvekan är en av Europas vackraste huvudstäder. Just nu kommer du dessutom väldigt långt med din svenska plånbok i Ungern.

 • Ungern

  Nu när alla storstäder av rang erbjuder moderna designhotell kan det kännas lite kul med något annorlunda. Varför inte lite äkta gammaldagslyx a la art nouveaupalats med marmor, järnsmide och färgat glas?