Las Vegas, USA: Las Vegas bästa shopping
Foto: iStock.
Shopping

Las Vegas bästa shopping

Las Vegas erbjuder faktiskt inte så dum shopping så spela inte bort hela semesterkassan utan spar lite.

Lediga rum & priser i Las Vegas

Downtown Container Park

Downtown Container Park

Det här är ett utomhuscenter med modern hippiefaktor. Inga kedjor finnes så långt ögat når.  Däremot diverse coola butiker som Athena´s Jewelry Box, flerfaldigt prisbelönta konfektyraffären Jinju Chocolates och Vintage NV, som bejakar gamla modestilar och ger en modern spinn på sina kläder. Men Downtown Container Park är mer än ett personligt, familjevänligt färgat shoppingcenter. Det är också ett avslapppnat ställe att umgås på, träffas för att fika, äta glass, ta en pizza, läppja på en drink eller äta grillat. Vad som än faller en på läppen kan man lita på att kvaliteten på råvarorna är hög. Utomhusbio och konserter står också på menyn till och från. Och missa för all del inte att besöka The Dome, en 360-graders biograf av ultra-HD-kvalitet, som visar filmer om dinosaurier och jordens underverk eller rockkonserter med band som U2 och Pink Floyd.

707 Fremont Street, Las Vegas

Bonanza Gift Shop

Bonanza brukar kallas världens största souverniraffär, och är det förmodligen också . För det här är verkligen ett enormt etablissemang. Att utbudet är stort behöver knappt nämnas, men det bör ändå påpekas att det är långt ifrån bara t-shirts, askfat, muggar och nyckelringar som erbjuds. Utöver souvernirerna finns även skämtartiklar i massor, en leksaksavdelning för barnen och unika handgjorda indiansmycken i silver. Sistnämnda hantverk utgör för övrigt en välkommen variation i relation till alla plastartiklar som i hög utsträckning är tillverkade i Kina.

2400 South Las Vegas Boulevard

Las Vegas South Premium Outlets

Ett mecka för shopping, särskilt för de som gillar outlets. Hela 140 affärer finns i detta center, och givetvis erbjuds idel välkända varumärken i utbudet, däribland Calvin Klein, Claires, Converse, Disney, Gap, Guess, Skechers, Steve Madden och Vans. Notera för övrigt att det finns en North Premium Outlets också.

7400 South Las Vegas Boulevard

The Art Of Music

The Art of Music erbjuder signerade ting, så kallad memorabilia från då och nu av alla de slag från såväl rockhjältar och filmstjärnor som författare, sportfolk och till och med presidenter. Finns inte det du letar efter, så fråga gärna. Den trevliga och kunniga personalen kan oftast ordna fram det som önskas, och ge ett ungefärligt pris. Den som redan har något signerat sedan tidigare kan också lämna in detta för inramning eller motsvarande. Detta kan  löna sig eftersom värdet ökar avsevärt efteråt.  The Art of Music har affärer i tre hotell längs The Strip:

3930 South Las Vegas Boulevard (Mandalay Bay Hotel and Casino)
3799 South Las Vegas Boulevard (MGM Grand)

3400 South Las Vegas Boulevard (Mirage)
https://artofmusiclv.com/

Las Vegas Harley-Davidson

Det finns flera Harley Davidsonaffärer i Las Vegasområdet med omnejd, men denna är den största och mest välsorterade. Här finns verkligen allt som en MC-älskare i allmänhet, och en Harley Davidsonfanatiker i synnerhet, kan önska vare sig det nu gäller reservdelar, extrautrustning, skinnjackor, väskor eller för den delen motorcyklar i långa banor i alla dess former och i regnbågens alla färger. Det finns för övrigt  även möjlighet att hyra flera olika modeller. En fullt utrustad verkstad finns också att tillgå vid behov.

5191 South Las Vegas Boulevard, Las Vegas

Lediga rum & priser i Las Vegas

Ta del av hela vår Las Vegas-guide här.

Publicerad: 2018-07-11