Los Angeles, USA: Hollywoods kreativa kaféer
USA

Hollywoods kreativa kaféer

Mexikanska kaffekoppar, laptopknapprande manusförfattare, skådespelaraspiranter och skummiga chai lattes. Välkommen till Hollywoods kafékultur - så mycket mer än Starbucks.

Sabor y Cultura

I en stad där hälsotrenderna duggar tätt och soyalattes blivit mantran är det skönt att upptäcka ett ställe som serverar sitt kaffe på samma sätt som för 20 år sedan. Sabor y Cultura är ökänt för sitt mexikanska kaffe och har även fått pris av La Weekly för att ha den bästa mexikanska chokladdrycken i stan. Sabor y Cultura ligger i Hollywoods lilla Armenien och är ett poppishak likväl för laptopsknapprande karriärister och de armenier som bor i stadsdelen.
5625 Hollywood Blvd.
+1 323 466 0481
saborycultura.com

Caffe Bacio

Lugnt på dagarna, livligt på kvällarna. Halvdolt trots att det ligger mitt i Hollywoods teatermyller. Just därför fylls det av skådespelarfolk på kvällarna. Arty atmosfär, bra uppkoppling, härliga bakverk, laidback stämning och rikligt med plats om man går dit dagtid.
6541 Santa Monica Blvd, Hollywood
+1 323 856 0098

Groundwork Coffe Company

Groundwork Coffe Company är en lokal Los Angeleskedja. En kedja - javisst, men ligger ändå rätt långt ifrån Starbucks och dess efterföljare. Inredningen och atmosfären är personlig och framför allt mer kalifornisk. Vissa påstår att de har Hollywoods bästa kaffe och vad sägs om annorlunda inslag som Ethiopian Nile Coffe med smak av tropisk frukt?
1501 Cahuenga Blvd, Hollywood
groundworkcoffee.com

Cafe Etc

Ljust, fräscht och fin service. Kör organiskt rakt igenom och serverar frukost. Testa kaffet vid namn Buenos Aires - en annorlunda kombination av espresso och karamell och choklad.
6371 Selma Ave, Hollywood
+1 323 464-8824
caffeetc.com

Hotell i Hollywood

Publicerad: 2009-11-05