New York, USA: 3 coola hotell i New York
Foto: IStock.
Hotell

3 coola hotell i New York

"Jag ska ändå bara sova där" är en fras som är rätt vanligt förekommande. Men en god natts sömn ska inte underskattas och inte heller att bo snyggt och bekvämt. Här är tre bra alternativ om du ska till New York:

Hotel Indigo Lower East Side New York

Takterrass med pool och bar. What’s not to like?! Hotel Indigo är sommarens hetaste tillhåll. Utsikten på 15:e våningens uteplats är spektakulär, poolen är förvisso inte stor, men baren är generös och krogen bredvid är livad. Hotellet är sprillans nytt och ligger i puttriga Lower East Side, med gångavstånd till det mesta. Lobbyn är grannskapets mest inbjudande, en hörnlokal på 14:e våningen, med fönster från golv till tak, rummen är sparsmakade och bjuder även de på tjusiga vyer.  

Lediga rum & priser

171 Ludlow St
+1 212-237-1776

1 Hotel Brooklyn Bridge

Ska man sticka ut i New York så får man ta i rejält. Nya Hotel Brooklyn Bridge gör ett bra försök och har också rönt en hel del uppmärksamhet. Inte bara för sin hobo-chica inredning eller att/för sitt hippa läge precis vid foten av bron med Manhattans skyline som fönstertavla, utan främst för sitt gröna anslag. Hela bygget av hotellet har gått i hållbarhetens tecken. Mer än hälften av byggmaterialet sägs vara återvunnet. Hotellet drivs till hundra procent av vindkraft och regnvatten återvinns för att vattna trädgården. Dessutom skänks en del av all försäljning av room service och minibaren till ett hungerprojekt. Ett hotell för goda samveten.

Lediga rum & priser

60 Furman St, Brooklyn
+1 347-696-2500

 

Ace Hotel New York

Här hittar du hög mysfaktor redan i lobbyn, som är designad som ett bekvämt men trendigt vardagsrum, med livemusik minst en kväll i veckan. Rummen finns i flera prisklasser, från våningssängar för kreativa frilansare (som hotellet själva påstår att de vill attrahera) till större loft för den som vara vill slå på stort. 

Lediga rum & priser

20 W 29th St
+1 212-679-2222
 

För fler tips: klicka HÄR för RES hela guide till New York.

Publicerad: 2018-08-03