Artiklar om Lettland

 • Lettland
  Handplockade tips

  Den här cityguiden till Lettlands huvudstad är oumbärlig för den som vill hitta till de bästa butikerna, de bästa barerna och restauranger som håller måttet. Här hittar du den perfekta mixen av gammalt och nytt. 

 • Lettland
  Tips

  Promenadvänliga Riga är fullt av vacker arkitektur, mysiga parker och trendiga barer och kaféer. På vintern finns det även gott om mysiga julmarknader och hål i väggen som du kan värma dig i och ta en glögg eller varm choklad. Här är RES favoriter i staden just nu.

 • Lettland
  Tips

  Riga är ett perfekt weekendresmål nära Sverige dit du även kan ta färjan. Prisläget är förmånligt för oss svenskar och här kan du komma undan billigt med restaurangbesök och några nätter på ett fint hotell. 

 • Lettland
  Tips

  Unna dig en dag på ett spa för att sedan njuta av en riktigt god måltid på en av stadens trendigaste restauranger – avsluta kvällen på ett hotell som inte kan gå fel. Här är tre tips som gör din weekend i Riga.

 • Lettland
  Kafé

  Riga är en ypperlig stad för att hänga på uteserveringar med en fika och spana på folk. Utbudet av olika kaféer – från traditionella konditorier till ultra-eko-vego-fik – är stort. Oavsett om du vill mysa med rara tanter över en kaffe med dopp eller vill armbågas med hipsters om en matcha-te, hittar du det här.