Artiklar om Maldiverna

 • Maldiverna
  Nyhet

  Har du några miljoner kronor som ligger och väntar på en regnig dag? Då kanske det är dags för en lyxsemester till paradiset. Nu kan du hyra en egen ö i Maldiverna.

 • Maldiverna
  HOTELL

  Maldiverna är känt för sina turkosa laguner, vajande kokospalmer och nästan overkligt vita stränder. På lyxresorten Grand Park Kodhipparu kan du göra något utöver det vanliga – att sova under stjärnorna på ett specialdesignat nät så att du inte ser annat än hav under dig. 

 • Maldiverna
  Reportage

  Maldiverna är våra drömmars semesterdestination. Sol, sand och hav kombinerat med god mat och suverän service lämnar inget övrigt att önska. För den aktive turisten är dykning, snorkling och vågsurfing från båt en möjlighet att övervinna lättjan på någon av öarnas resorter.

 • Maldiverna
  Maldiverna

  På Alila Villas Hadahaa Resort som ligger på den tropiska ön Hadahaa i på Maldiverna kan gästerna välja att bo direkt ovanpå vattnet eller att ha en egen privat pool. Svindlande vacker havsutsikt är dock densamma för vad man än bestämmer sig för.

 • Maldiverna
  Maldiverna

  Lata semestrar är historia – allt fler reser i väg för att kompetensutveckla sig och sina fritidsintressen. RES Klas Ekman drog till Maldiverna, blev elev hos Surfakademin och upptäckte nya dimensioner av ringrostighet.