Artiklar om Polen

 • Polen
  Tips

  Regionen Pommern i Polen bjuder inte bara på sol och bad längs härliga långa stränder i sommartid. Här väntar även havsnära gastronomiska upplevelser, perfekt för en höstweekend.

 • Polen
  Handplockade tips

  Warszawa är definitivt en av Europas mest omtalade storstäder bland weekendresenärer med koll. Staden har länge hamnat i skymundan bakom sina publikfriande småsyskon Gdansk och Krakow.

 • Polen
  Tips

  Svenskar som planerar en weekendresa till Gdansk och vill äta gott, bör inte missa att besöka lyxrestaurangen SASSY & ROOF TOP by Sassy i hjärtat av Gdansk i Pommern. Här serveras det exklusiv mat men det är i synnerhet underhållningen som gör platsen extra speciell.

 • Polen
  Handplockade tips

  Veckans weekendtips går till Polens huvudstad. Warszawa är definitivt en av Europas mest omtalade storstäder bland weekendresenärer med koll. Staden har länge hamnat i skymundan bakom sina publikfriande småsyskon Gdansk och Krakow.

 • Polen
  Handplockade tips

  Allt fler upptäcker Krakow som weekendstad. Helt rätt tycker vi. Staden är både promenadvänlig, vacker och charmig. Här kan du äta gott och bo lyxigt för en förhållandevis rimlig peng. Många av hotellen är inte bara välskötta och eleganta, de är också historiskt intressanta.

 • Polen
  Handplockade tips

  Nu är det Polens huvudstads tid i rampljuset. En kreativ stad där historien ofta gör sig påmind, vilket står i fin kontrast till det innovativa (och dessutom väldigt prisvärda) krogutbudet och de unga invånarnas konstinstallationer. 

  Warszawa är en stad du lämnar med känslan av att du kommer att komma tillbaka. För även om staden är perfekt för en weekend – är en helg inte tillräckligt lång för att upptäcka allt det som Warszawa har att erbjuda.

 • Polen
  Nyhet

  Grattis Stockholm! Med start 1 maj börjar SAS att flyga direkt från Stockholm till Polens huvudstad Warszawa. 

 • Polen
  Tips

  Warszawa är en stad du lämnar med känslan av att du kommer att komma tillbaka. För även om staden är perfekt för en weekend – är en helg inte tillräckligt lång för att upptäcka allt det som Warszawa har att erbjuda. Här är fem adresser RES gillar just nu. 

 • Polen
  Tips

  Krakow är den ultimata weekendstaden. Den är både promenadvänlig, vacker och charmig. Här kan du äta gott och bo lyxigt för en förhållandevis rimlig peng. Här är fem tips som vi gillar i Krakow just nu. 

 • Polen
  Tips

  Warszawa är definitivt en av Europas mest omtalade storstäder bland weekendresenärer med koll. Staden har länge hamnat i skymundan bakom sina publikfriande småsyskon Gdansk och Krakow. Nu är det Polens huvudstads tid i rampljuset.