Kanarieöarna, Spanien: Hotellvinnare - sju år i rad
Hotell

Hotellvinnare - sju år i rad

Travellers Choice Award går återigen till Teneriffahotellet Iberostar Anthelia i Trip Advisors årliga prisutdelning, när folket själva får välja.

Text: Sofia Sundström

Det står klart efter att Trip Advisor publicerat sina årliga utmärkelser. Den spanska hotellkedjan Iberostar gör uppenbarligen något rätt för att falla i god jord hos folket. Med miljontals omdömen från reseportalen har Iberostar Hotels & Resorts hela sex hotell på Topp Tio-listan för All Inclusive-segmentet i Spanien

– Vi är enormt stolta över att toppa en rankinglista som baseras på användarnas åsikter och recensioner. Vi jobbar hårt för att erbjuda första klassens produkter och service i syfte att garantera den allra bästa upplevelsen, och det är enormt glädjande att våra gäster uppskattar det vi gör. Vi gör stora investeringar för att våra hotell ska nå den allra högsta standard och de här utmärkelserna, som placerar sex av våra hotell på Spaniens Topp Tio-lista, är en återspegling av de ansträngningar vi gör inom detta område, säger Aurelio Vázquez, Iberostar Group’s Chief Operations Officer.

Iberostar Anthelia är ett familjehotell beläget längs kusten i Costa Adeje, och erbjuder två olika pooler, samt en barnpool. Hotellområdet rymmer bland annat fem olika á la carte-restauranger, tre barer och ett spaområde.

Lediga rum & priser

Publicerad: 2019-02-05