Mallorca, Spanien: Mallorca – våra bästa artiklar & stor reseguide
Foto: Pär Olsson
Spanien

Mallorca – våra bästa artiklar & stor reseguide

Välkommen till RES reseguide till Mallorca. Här är våra handplockade tips till stadens roligaste krogar. RES är Sveriges första moderna resemagasin. Vi föddes 1981 och vår grund nu som då är att vi älskar att resa och ha koll. Det som började som ett elegant magasin är nu en sajt fylld med tusentals tips till hela världen och ett tv-program. Det händer att RES skribenter och reseexperter går på de breda allfartsvägarna, men helst vill vi hitta vår egen stig och den där lilla krogen på en bakgata fylld med stamgäster. Följaktligen bygger våra tips på våra egna erfarenheter och preferenser. Vår reseguide bygger INTE på en datagenererad algoritm och miljontals anonyma betyg utan på vad vi ÄLSKAR och vill GÖRA SJÄLVA. Här är våra handplockade tips till Mallorca

Mallorca är ett säkert kort för en lyckad semester – skönt avslappnad och mysig men håller ändå stilen och bjuder på snygga barer och kultiverade restauranger.

Njut på bohemiska gårdar på landsbygden eller hitta rätt takbar i Palma. Vi har samlat våra populäraste artiklar om ön genom tiderna och självklart vår uppdaterade, stora resguide till hela ön och dess huvudstad Palma. Ha en ljuvlig semester!   

Lediga hotellrum & priser på Mallorca

 

RES stora reseguide till Palma & Mallorca

Här hittar du den kompletta samlingen av våra uppdaterade tips till restauranger, hotell, barer, kaféer, shopping och sevärdheter.

 

Smaka på Palma – en gastroresa med lokal mersmak

Det är inte bara cavan som bubblar i Palma på Mallorca, utan även restaurangscenen. Här öppnas nya restauranger och barer i parti och minut.

 

Shopping på Mallorca

Här hittar du adresserna till de bästa boutiquerna, marknaderna och allt annat du vill veta om hur du lämpligast gör dig av med slantar på fina saker. 

 

Mallorcas bästa stränder

Hitta din egen folktomma badvik, eller sök upp stränderna där allt handlar om att ses och synas. Eller någon av alla stränder däremellan. 

 

 

Restauranger på Mallorca

Utbudet är gigantiskt och registret brett – här hittar du de bästa tipsen oavsett om du säker enkla tapas eller stjärnkockar. 

 

Vinbodegor på Mallorca

Testa lokala viner på någon av dessa utvalda vinbodegor.

 

Lediga hotellrum & priser på Mallorca

 

Publicerad: 2020-06-21