Mallorca, Spanien: Mallorca – våra bästa artiklar & stor reseguide
Foto: Pär Olsson
Spanien

Mallorca – våra bästa artiklar & stor reseguide

Mallorca är ett säkert kort för en lyckad semester – skönt avslappnad och mysig men håller ändå stilen och bjuder på snygga barer och kultiverade restauranger.

Njut på bohemiska gårdar på landsbygden eller hitta rätt takbar i Palma. Vi har samlat våra populäraste artiklar om ön genom tiderna och självklart vår uppdaterade, stora resguide till hela ön och dess huvudstad Palma. Ha en ljuvlig semester!   

Lediga hotellrum & priser på Mallorca

 

RES stora reseguide till Palma & Mallorca

Här hittar du den kompletta samlingen av våra uppdaterade tips till restauranger, hotell, barer, kaféer, shopping och sevärdheter.

 

Smaka på Palma – en gastroresa med lokal mersmak

Det är inte bara cavan som bubblar i Palma på Mallorca, utan även restaurangscenen. Här öppnas nya restauranger och barer i parti och minut.

 

Shopping på Mallorca

Här hittar du adresserna till de bästa boutiquerna, marknaderna och allt annat du vill veta om hur du lämpligast gör dig av med slantar på fina saker. 

 

Mallorcas bästa stränder

Hitta din egen folktomma badvik, eller sök upp stränderna där allt handlar om att ses och synas. Eller någon av alla stränder däremellan. 

 

 

Restauranger på Mallorca

Utbudet är gigantiskt och registret brett – här hittar du de bästa tipsen oavsett om du säker enkla tapas eller stjärnkockar. 

 

Vinbodegor på Mallorca

Testa lokala viner på någon av dessa utvalda vinbodegor.

 

Lediga hotellrum & priser på Mallorca

 

Publicerad: 2018-06-29