Mallorca, Spanien: Nytt vuxenhotell i natursköna omgivningar på Mallorca
Sunprime Pollensa Bay, bilden är illustration (med reservation för ändringar)
Nyhet

Nytt vuxenhotell i natursköna omgivningar på Mallorca

Vackra Pollensa-bukten blir platsen för Vings nya tillskott – Sunprime Pollensa Bay, som blir det 14:e hotellet i ordningen inom ramen för vuxenkonceptet Sunprime Hotels och det andra på Mallorca. Hotellet är redan i dag ett hotell i Vings program, men genomgår nu en renovering och uppfräschning, för att öppna upp som ett Sunprime-hotell i april 2022. Förutom läcker och modern design kommer hotellet bland annat att locka med närproducerad och vegetarisk mat, enkelrum för singelresenärer, gym med havsutsikt och ett exemplariskt läge för dem som vill utforska Mallorcas nordkust.

– Att resa till ett vuxenhotell blir allt mer efterfrågat och jämfört med innan pandemin, 2019, så har andelen besökare på vår webb som söker just efter ett vuxenhotell ökat med 17 procent i år. Därför känns det extra roligt att vi lagom till sommarsäsongen drar igång kan utöka vårt omtyckta vuxenkoncept med ett nytt hotell på Mallorca. Denna gång med ett läckert och modernt hotell på norra sidan, som ligger lugnt och avskilt i natursköna miljöer med närhet till såväl restaurangstråk och utflyktsmål som aktiviteter och äventyr. Det perfekta läget direkt vid havet gör att många av rummen samt de allmänna ytorna har storslagen utsikt, bla från gymmet där man kan träna och samtidigt njuta av att blicka ut över havet, säger Fredrik Henriksson, kommunikationschef Ving. 

Hotellet erbjuder 161 rum. De lite lyxigare Prime Room Suites får stora balkonger med loungekänsla. På hotellet kommer även ett flertal prisvärda enkelrum att erbjudas för de resenärer som reser på egen hand. Samtliga rum får balkonger.

Publicerad: 2021-10-04