Mallorca, Spanien: Tapasfest på Mallis
Foto: IStock.
Restauranger

Tapasfest på Mallis

Passa på att frossa i tapas när du är på Mallorca. Ett glas sangria till och trevligt sällskap – voila, där har du receptet för en lyckad kväll.
Lediga rum & priser i Palma

La Taberna de la Bóveda

La Bóveda nära Placa Sa Llotja är ett populärt tapasställe som öppnar klockan åtta på kvällen. Häng på låset, för det blir snabbt fullt. Restaurangen har en varierad, internationell meny och är speciellt duktig på fisk och spanska specialiteter.    

Passeig de Sagrera

L'Orient Cafe

På alla spanska torg finns ett antal kaféer, på torget i Capdepera är Café de l’Orient ett säkert val. Här finns såväl tapas (en favorit är patatas bravas, friterade potatisbitar med en röd stark sås), varmrätter, gott kaffe och gratis wifi, men kanske viktigast av allt är den stora uteserveringen.

Plaza de l'Orient, 4, Capdepera
+34 971 56 30 98
 

Casa Manolo Bodega Barahona

Trevligt kafé och restaurang med framförallt fisk- och skaldjursrätter. Frossa i olika sorters bläckfisk, blandade klassiska tapas eller gudomlig saltbakad fisk. Restaurangen säljer också sina egna saltblandningar.

Plaça Sant Bartomeu, 2, Ses Salines

Toque de Queda

En bar inredd som om det vore ett vardagsrum. Tapas beställs på japanskt manér i ett anteckningsblock. På dryckessidan finns fler olika sorters bubbelvin att välja mellan. Stället stänger redan vid 23-tiden så kom tidigt.

Carrer de Can Cavalleria, 15B, Palma
Publicerad: 2018-07-24