London, Storbritannien: Kvinnliga resor
England

Kvinnliga resor

Har kvinnor särskilda behov när de är ute och reser? Det tycker i alla fall nyöppnade Grange Hotel St Paul’s i London med sina Female Friendly Rooms och nyss lanserade resebyrån Rosa Resor, som satsar på paketresor för enbart tjejer.

Det särskilda med de ”kvinnovänliga” rummen på Grange Hotel är att de har utrustats med ting som hårfönar, extra speglar och större badrumsutrymmen. Enligt hotellet själva har de fått kritik av kvinnliga affärsresenärer som tycker att rummen har varit alltför anpassade till män och har därför tillägnat en hel flygel till kvinnor.

Företaget Rosa Resor skapar färdiga respaket för det kvinnliga könet och på deras hemsida skriver de att de vill få tjejer att njuta av livets goda. I nuläget finns det två paketresor att välja på – champagneresa till Paris och en mat och vinresa till Barcelona. Resan till Paris beskrivs som en fantastisk resa innehållandes de guldkorn som gör en kvinna lycklig. Om vi tror att kvinnor blir lyckliga av andra saker än vad män blir låter vi på RES dock vara osagt.

Grange St Paul’s
10 Godliman Street, London
+44 20 7074 1000
Lediga rum & priser Grange St Pauls

Rosa Resor
rosaresor.se

Publicerad: 2009-08-18