London, Storbritannien: På middag med Heston
England

På middag med Heston

Förra året utsågs Heston Blumenthal  till årets kock av juryn i "National Restaurant Awards". Stjärnkocken står bakom restaurangen Dinner by Heston Blumenthal i centrala London. Restaurangen ligger i anslutning till Mandarin Oriental Hotel med utsikt över Hyde Park. Heston, som tidigare drivit trestjärniga restaurangen The Fat Duck, är vida känd för sin framåtanda och har beskrivits som en ”kulinarisk alkemist” tack vare sin innovativa matlagningsstil.  

Ovanliga smakblandningar, låga temperaturer, långa koktider och vakuumburkar för att skapa tryck och större bubblor i suffléer, är några kännetecken för Blumenthal.

Menyn på Dinner by Heston Blumenthal kommer att innehålla traditionell brittisk mat i modernt format. Vad sägs om hörökt makrill med inlagd citron och kycklingleversparfait i mandaringelé?

Restaurangen har designats av Adam D Tihany i klassisk brittisk 1500-talsstil med fokus på naturliga material som trä, läder och järn för att skapa en rustik och elegant atmosfär. Dinner by Hest Blumenthal kommer att servera lunch, middag och klassiskt brittiskt afternoon tea.

66 Knightsbridge, London
+44-20-720 138 33
dinnerbyheston.com
 

Lediga rum & priser Mandarin Oriental

 

Publicerad: 2011-03-07