Sverige

Här har vi samlat alla våra texter och artiklar om Sverige.  Vill du komma till våra handplockade reseguider, klicka här.

Artiklar om Sverige

 • Sverige
  Nyhet

  Vi har redan sett Molly Sandén uppträda med sin nya låt “Vi ska aldrig gå hem” från hotellets balkong med en show ut mot Stureplan. Efter en lång period då nöjeslivet tystades ner slår äntligen det anrika hotellet upp sin nya entré mot Stureplan. Nu öppnar Hotel Kung Carl äntligen upp den helt nya cocktailbaren.

 • Sverige
  Handplockade tips

  Under hösten är det extra skönt och avkopplande att besöka ett spahotell. För det finns väl inget bättre än massage, varmt porlande vatten och att glida runt i morgonrock? Här tipsar vi om sju spahotell som är värt ett besök om du befinner dig i nordvästra Skåne. 

 • Sverige
  Tips

  För att fira den efterlängtade premiären av allas vår favorit spionfilm, har Hotels.com listat de bästa hotellbarerna för gäster som vill sippa på martinis och leva ut sin inre spion. Vill du fantisera om en alternativ karriär, hoppas du stöta på en välklädd agent eller vill du bara unna dig en stark cocktail?

 • Sverige
  Tips

  I dag släpper flera restriktioner i samhället vilket gör att folk kan röra sig mer fritt än tidigare. Det innebär bland annat att sport- och nöjesevenemang får fylla sina läktare och lokaler igen, att restauranger och barer kan återgå till sina vanliga serveringstider.

 • Sverige
  Nyhet

  Efter ett års uppehåll är nu Affordable Art Fair tillbaka och Stockholm är återigen en av tio städer som arrangerar konstmässan. Mellan den 14-17 oktober öppnar den världsberömda konstmässan upp portarna där man som besökare får möjlighet att utforska all möjlig sorts konst och skulpturer ute på Nacka Strandsmässan.

 • Sverige
  Nyhet

  I början av september gav Nordiska museet ut boken “Nordens Paris – NK:s Franska damskrädderi 1902–1966”. I en rikt illustrerat hyllning till couturehantverket ger modejournalisten Susanna Strömquist liv åt ett hittills outforskat kapitel i Sveriges och Nordens modehistoria.

 • Sverige
  Nyhet

  Om drygt tre veckor lyfts flera av de kvarvarande restriktionerna i landet. Samtidigt går frågan om vaccinintyg vid större evenemang ut på remiss, skriver Göteborgs-Posten. Folkhälsomyndigheten kan även komma med särskilda råd för de som inte vaccinerat sig.

 • arstaviken sodermalm nytt annorlunda coronasäkert stockholm
  Handplockade tips

  Stockholms innerstad pulserar alltjämt samtidigt som en blandning av lugn och nya spännande upplevelser väntar den som vågar sig ut från stadskärnan. Här presenterar RES fem handplockade ställen att upptäcka som inte hör till de traditionella turistfällorna.

 • Sverige
  Bildspel

  Nobelprismuseet på Stortorget i Gamla stan har återigen öppnat dörrarna för besökare. Nu finns också möjlighet att besöka den första stora utställningen om Nobelfesten. Maten, kläderna, dekorationerna och pristagarnas tal är i fokus. Den nya utställningen tar dig med bakom kulisserna på festernas fest.

 • Sverige
  Handplockade tips

  På besök i Stockholm? Eller är du en local som behöver inspiration och nya tips på barer i din hemstad? Nedan följer sju barer med olika karaktär, redo att upptäckas av dig i sensommeren eller i höstmörkret.