Thailand

Här har vi samlat alla våra texter och artiklar om Thailand.  Här hittar du mängder av tips på hotell, restauranger, barer, shopping och sevärdheter inför din resa. 

 

Artiklar om Thailand

 • Thailand
  Tips

  Bangkok är en stad fylld av kontraster – från marknadskaos i China Town till skinande rena köpcentrer. Ät middag för en tia från ett av stans alla tusentals gatustånd – fortsätt kvällen med att sörpla dyra (men välblandade) drinkar på en cool takbar. Här är de senaste adresserna i Bangkok att hålla koll på. 

 • Thailand
  HOTELL

  Många reser till Thailand och bor på de stora hotellkomplexen. Vill man testa på något annat kan man istället välja att bo på ett designhotell. Iniala Beach House i norra Thailand är den senaste i raden designhotell utöver det vanliga. 

 • Thailand
  Nyhet

  Den thailändska paradisstranden Maya Bay – där populära filmen The Beach spelades in – har börjat återhämta sig efter att ha varit stängd i över ett år. Men det är fortfarande inte bestämt när eller om stranden ska öppna för turister igen. 

 • Thailand
  Nyhet

  Tågen mellan Bangkok och Kambodja rullar igen efter 45 års uppehåll, skriver Allt om resor. Den populära sträckan mellan länderna tar fem timmar och är ett perfekt alternativ om du ska resa runt i Sydostasien.

 • Thailand
  Nyhet

  Thailand kommer att införa en obligatorisk reseförsäkring för alla utländska turister, rapporterar Phuket News. Bakgrunden ska vara en rad olyckor med turister inblandade. 

 • Thailand
  Nyhet

  Den ökända stranden Maya Bay på Phi Phi-öarna i Thailand stänger för turister fram till 2021. 

 • Thailand
  Reportage

  Få städer väcker smaklökarna såsom Bangkok och få förändras snabbare. Precis när man tror att man har koll på Bangkok, så dras mattan under fötterna. För ett år sedan kom Michelinguiden till Bangkok och mat- och dryckesscenen har tagit steget in i finrummet.

 • Thailand
  Tips

  I Thailands huvudstad kan man införskaffa middagen för en tia från ett av alla tusentals gatustånd i staden eller sippa på en dyr cocktail på en av världens lyxigaste takbarer. Här kommer ett måste, en fine-dining restaurang i ett före detta illigalt spelhus, en tropisk oas mitt i storstaden och lite till.

 • Thailand
  Reseguide

  Bangkok är en stad fylld av kontraster – från marknadskaos i China Town till skinande rena köpcentrer. Restaurangscenen i Bangkok är så varierad och spännande att man nästan blir ledsen när man blir mätt. 

 • Thailand
  Annons

  Fördelarna med att resa till Thailand under lågsäsong är många. Det är inte bara snällare mot plånboken – det finns många fler anledningar. Gör som reseproffsen – flyg dit när du slipper trängseln.