Här har vi samlat alla våra texter och artiklar om USA. Här hittar du mängder av tips på hotell, restauranger, barer, shopping och sevärdheter inför din resa. 

 

Artiklar om USA

 • USA
  Handplockade tips

  New York tog i förra veckan bort sina sista coronarestriktioner. Så vad passar väl bättre än en resa till The Big Apple? Här är våra senaste favoriter i NYC.

 • USA
  Nyhet

  New Yorks guvernör Kathy Hochul tog förra veckan beslutet att häva den sista coronarestriktionen. Antalet smittade är i dag på en stabil nivå, och delstaten är nu i ett bättre läge, förklarade Hochul.

 • USA
  Nyhet

  Kasinostaden Atlantic City har haft det motigt i många år. De som skulle bli östkustens svar på Las Vegas har inte riktigt uppnått samma lockelse. Nu ser staden en ny framtid i cannabis.

 • USA
  Tips

  I nordvästra USA ligger regionen The Great American West - ett område som kännetecknas av fascinerande historia och traditioner, autentisk kultur och magnifik natur. Regionen inkluderar staterna Idaho, Montana, South Dakota, North Dakota och Wyoming.

 • USA
  Handplockade tips

  Från hippa kaffekedjor och hipstermarknader i Silverlake till fantastisk bibimbap och Korean BBQ i Koreatown. Från stjärnprydda gator i Hollywood till gigantiska lyxvillor och exklusiv shopping i Beverly Hills. Från flummiga popupgallerier i Downtown till LACMA, ett av världens bästa konstmuseer. Los Angeles är extra allt – och restaurangscenen likaså, här är våra senare favoriter i staden. 

 • USA
  Nyhet

  Nu i början av november har USA öppnat upp sina gränser för de som är fullt vaccinerade. Det är första gången på närmare två år av hårda restriktioner som möjliggör att turismen kan ta fart igen. Hotell- och resesöksajten momondo.se har tagit fram statistik på hur många svenskar som söker efter resor till USA inför att gränserna öppnas, och vilka de nya amerikanska favoritstäderna verkar vara bland svenskarna.

 • USA
  Nyhet

  Aldrig har världen videokonfererat så mycket som nu och det har Las Vegas turistorganisation, Las Vegas Convention and Visitors Authority, tagit fasta på. Nu lanseras flera olika ”backdrops” som kan användas som bakgrundskulisser.

 • USA
  Restaurangtips

  San Francisco är en restaurangstad av rang och här samsas kök från hela världen. Här är tre nytillskott i den vackra kaliforniska staden.

 • USA
  Reseguide

  Los Angeles är en inspirerande stad där allt verkar möjligt (förutom att åka kommunalt möjligtvis). En stad som andas hopp och framtidsdrömmar. Här är våra bästa tips till änglarnas stad.

 • USA
  Resor

  Har du siktet inställt på New York framöver kan du inte komma iväg snabbt nog om du vill spara en slant eller två. Staden lockar nämligen med superrea för att dra besökare.