Brasilien 

Här har vi samlat alla våra texter och artiklar om Brasilien Här hittar du mängder av tips på hotell, restauranger, barer, shopping och sevärdheter inför din resa. 

 

Artiklar om Brasilien

 • Brasilien
  Bildspel

  För första gången i den internationella lyxhotellgruppens 125-åriga historia kommer Kempinski att öppna en resort med bostäder och ett hotell i Brasiliens inland. Kempinski Laje de Pedra Hotel & Residences in Canela tar sikte mot att bli den lyxigaste inlandsresorten i Brasilien genom att återuppliva ett ikoniskt hotell. 

 • Brasiliens bästa stränder
  Brasilien

  Åttahundra mil kust. Tvåtusen stränder. RES korrespondent och expert på Brasilien Bobo Karlsson har valt ut de några av de bästa, mest kultförklarade, och härligaste stränderna och byarna längs havet.

 • Insolito Boutique Hotel, Brasilien, Buzios
  Brasilien

  Insolito Boutique Hotel är en lung och avskiljd resort, som klammrar sig fast vid en bergssida nära Buzios i Brasilien. Man öppnar nu en ny restaurant, nio nya rum och sist med inte minst, en parilla. Det senare torde vara varje svensk grillfantasts våta dröm.

 • Brasilien
  Brasilien

  Senast modegiganten Diesel gav sig in i hotellindustrin var i början av 1990-talet när man byggde chica The Pelican som svenske Magnus Ehrland inredde med gamla loppisfynd från hela Florida. Nu har företagets creative director Wilbert Das öppnat Uxua Casa Hotel i fiskebyn Trancoso i Bahia i Brasilien – långt ifrån glittret på Ocean Drive.

 • Brasilien
  Brasilien

  Brasiliens mest attraktiva tillskott på hotellhimlen är Uxua Casa Hotel som ligger beläget i den lilla fiskebyn Trancoso på Bahia-kusten. Här har man förvandlat nio traditionella fiskebodar till glamorösa boenden. Wilbert Das har designat husen och tagit hjälp av lokala konstnärer som alla fått sätta sin individuella prägel. Resultatet är personlig och bekväm bohem-lyx.

 • Brasilien
  Brasilien

  Häng med till surfarnas, fotbollsentusiasternas och Brasiliens pärla Rio de Janeiro, det ljuva livets Ipanema, favelan som fascinerar och förför, konstnärsromantikens charmiga Santa Teresa. Fem Riobor guidar oss till sina bästa delar av staden.