Storbritannien

Här har vi samlat alla våra texter och artiklar om Storbritannien.  Här hittar du mängder av tips på hotell, restauranger, barer, shopping och sevärdheter inför din resa. 

 

Artiklar om Storbritannien

 • Storbritannien
  Nyhet

  Batmanfans världen över lär vallfärda till London i vår. PR-teamet bakom restaurangsatsningen Park Row har gjort ett bra jobb med att skapa hajp och mystik kring öppnandet som ska ske senare i vår.

 • Storbritannien
  Reseguide

  RES korrespondent Linda Iliste har koll på den brittiska huvudstaden – här är tipsen du inte får missa om du ska till London inom den närmaste framtiden.

 • Storbritannien
  Tips

  Drömmer du om en lugn och mobilfri semester? Då kanske du ska styra kosan mot den brittiska ön Isle of Man som i sommar hakar på trenden "digital detox". 

 • Storbritannien
  Restaurang

  RES korrespondent Linda Iliste listar de tre bästa matupplevelserna i Storbritanniens huvudstad just nu. Och du – än så länge är det fritt fram att resa utan mankemang till landet, Brexit till trots. 

 • Storbritannien
  Nyhet

  Det har tagit tre och ett halvt år av förhandlingar. Och nu på fredag den 31 januari lämnar Storbritannien den Europeiska unionen. Men i praktiken innebär det inga förändringar alls för svenska resenärer. 

 • Storbritannien
  Tips

  Linda Iliste är en svensk-estnisk skribent som flyttade från Reykjavik till London för fem år sedan och frilansar med fokus på resor och kultur. Här är hennes bästa tips i den brittiska huvudstaden just nu. 

 • Storbritannien
  Korrens tips i London

  Att övernatta på puben är en uråldig brittisk tradition. Kombinera det med att strosa omkring i urgulliga Notting Hill, äta vällagad mat och sitta och snacka med puttriga stammisar – och den perfekta helgen i London är din.

 • Storbritannien
  Korrens tips

  Var ska man bo, äta och dricka i metropolen London? RES London-korre Linda Iliste ger dig de senaste trenderna och vad som är hett i storstaden just nu. Veckans tips är hotellbaren St James. 

 • Storbritannien
  Korrens tips

  Var ska man bo, äta och dricka i metropolen London? RES London-korre Linda Iliste ger dig de senaste trenderna och vad som är hett i storstaden just nu. Veckans tips är att gå och se Max Martins nya musikal & Juliet.

 • Storbritannien
  Korrens tips

  Var ska man bo, äta och dricka i metropolen London? RES London-korre Linda Iliste ger dig de senaste trenderna och vad som är hett i storstaden just nu. Veckans tips är cocktailbaren Heads + Tails.