Storbritannien

Här har vi samlat alla våra texter och artiklar om Storbritannien.  Här hittar du mängder av tips på hotell, restauranger, barer, shopping och sevärdheter inför din resa. 

 

Artiklar om Storbritannien

 • Storbritannien
  Handplockade tips

  Veckans weekendtips går till weekendstädernas mästare, London. Nöjesparker och Harry Potter, exklusiva klubbar och mysiga pubar, teatrar och muséer, bra shopping. Oavsett ålder eller intressen kommer London att erbjuda något för dig. I vår reseguide till London hittar du 229 handplockade tips. 

 • Storbritannien
  Tips

  Att resa till Storbritannien är från och med 4 oktober inte lika krångligt längre. Då behöver du som resenär endast göra ett test vid ankomst om du är fullvaccinerad och reser från Sverige. Väl där rekommenderar vi Night Riviera-nattåget, som sammanbinder London Paddington och Penzance, och som är ett miljövänligt sätt att resa till Englands azurblå sydvästkust.

 • Storbritannien
  Handplockade tips

  Att unna sig en weekend i London är alltid ett säkert kort. Det blir alltid bra, här finns precis allt man vill ha på en bra semester: sevärdheter, museum, sport, kultur och mat. Men bara för att London är ett säkert kort betyder det inte att det bara går att spela på ett sätt. London blir vad du gör det till och här finns alla möjligheter i världen.

 • Storbritannien
  Nyhet

  Batmanfans världen över lär vallfärda till London i vår. PR-teamet bakom restaurangsatsningen Park Row har gjort ett bra jobb med att skapa hajp och mystik kring öppnandet som ska ske senare i vår.

 • Storbritannien
  Reseguide

  RES korrespondent Linda Iliste har koll på den brittiska huvudstaden – här är tipsen du inte får missa om du ska till London inom den närmaste framtiden.

 • Storbritannien
  Tips

  Drömmer du om en lugn och mobilfri semester? Då kanske du ska styra kosan mot den brittiska ön Isle of Man som i sommar hakar på trenden "digital detox". 

 • Storbritannien
  Restaurang

  RES korrespondent Linda Iliste listar de tre bästa matupplevelserna i Storbritanniens huvudstad just nu. Och du – än så länge är det fritt fram att resa utan mankemang till landet, Brexit till trots. 

 • Storbritannien
  Nyhet

  Det har tagit tre och ett halvt år av förhandlingar. Och nu på fredag den 31 januari lämnar Storbritannien den Europeiska unionen. Men i praktiken innebär det inga förändringar alls för svenska resenärer. 

 • Storbritannien
  Tips

  Linda Iliste är en svensk-estnisk skribent som flyttade från Reykjavik till London för fem år sedan och frilansar med fokus på resor och kultur. Här är hennes bästa tips i den brittiska huvudstaden just nu. 

 • Storbritannien
  Korrens tips i London

  Att övernatta på puben är en uråldig brittisk tradition. Kombinera det med att strosa omkring i urgulliga Notting Hill, äta vällagad mat och sitta och snacka med puttriga stammisar – och den perfekta helgen i London är din.