Storbritannien

Här har vi samlat alla våra texter och artiklar om Storbritannien.  Här hittar du mängder av tips på hotell, restauranger, barer, shopping och sevärdheter inför din resa. 

 

Artiklar om Storbritannien

 • Storbritannien
  Nyhet

  Crossrail eller Elizabeth Line som ger en ny förbindelse från västra till östra London invigdes i slutet av maj och var efterlängtad. Men den nya kartan som uppdaterades med nya linjen är det inte. Obegriplig, menar kritikerna.

 • Storbritannien
  Tips

  Heter du Elizabeth? Då bör du spetsa öronen och eventuellt packa en weekendväska till London. Under juni månad erbjuder nämligen London Marriott Hotel County Hall gratis afternoon tea till alla som heter Elizabeth med anledning av drottning Elizabeths platinajubileum. 

 • Storbritannien
  Tips

  Det är få storstäder som kan slå London när det kommer till julstämning! Denna tid på året lyser den pulserande storstaden upp av glittrande juldekorationer, en tradition som tog fart i London på 1950-talet. I dag är dessa dekorationer en riktigt upplevelse som hjälper till att skapa julstämning hos både stora och små över hela världen. 2021 är inget undantag, och vi har därför sammanställt Londons bästa och storslagna juldekorationer i ett bildspel. 

 • Storbritannien
  Handplockade tips

  London är den perfekta weekendstaden och en förunderligt fascinerande stad som är svår att tröttna på: här händer alltid något nytt. Hela London andas kreativitet: lyxkrogar och popup-restauranger med udda koncept, excentriska konsthallar och museer. Här följer fem helt nyöppnade ställen i den vibrerande staden. 

 • Storbritannien
  Handplockade tips

  Veckans weekendtips går till weekendstädernas mästare, London. Nöjesparker och Harry Potter, exklusiva klubbar och mysiga pubar, teatrar och muséer, bra shopping. Oavsett ålder eller intressen kommer London att erbjuda något för dig. I vår reseguide till London hittar du 229 handplockade tips. 

 • Storbritannien
  Tips

  Att resa till Storbritannien är från och med 4 oktober inte lika krångligt längre. Då behöver du som resenär endast göra ett test vid ankomst om du är fullvaccinerad och reser från Sverige. Väl där rekommenderar vi Night Riviera-nattåget, som sammanbinder London Paddington och Penzance, och som är ett miljövänligt sätt att resa till Englands azurblå sydvästkust.

 • Storbritannien
  Handplockade tips

  Att unna sig en weekend i London är alltid ett säkert kort. Det blir alltid bra, här finns precis allt man vill ha på en bra semester: sevärdheter, museum, sport, kultur och mat. Men bara för att London är ett säkert kort betyder det inte att det bara går att spela på ett sätt. London blir vad du gör det till och här finns alla möjligheter i världen.

 • Storbritannien
  Nyhet

  Batmanfans världen över lär vallfärda till London i vår. PR-teamet bakom restaurangsatsningen Park Row har gjort ett bra jobb med att skapa hajp och mystik kring öppnandet som ska ske senare i vår.

 • Storbritannien
  Reseguide

  RES korrespondent Linda Iliste har koll på den brittiska huvudstaden – här är tipsen du inte får missa om du ska till London inom den närmaste framtiden.

 • Storbritannien
  Tips

  Drömmer du om en lugn och mobilfri semester? Då kanske du ska styra kosan mot den brittiska ön Isle of Man som i sommar hakar på trenden "digital detox".