Tyskland

Här har vi samlat alla våra texter och artiklar om Tyskland. Här hittar du mängder av tips på hotell, restauranger, barer, shopping och sevärdheter inför din resa. 

 

Artiklar om Tyskland

 • Tyskland
  Nyhet

  Münchens största årliga event, Oktoberfest, ställs in i år på grund av coronaviruset. Vanligtvis brukar sex miljoner människor besöka festligheterna. 

 • Tyskland
  Reseguide

  Älskade Berlin, du fulcharmiga stad. Så nära, så härlig, så inkluderande, så originell. Berlin är en stad i ständig förändring – och här finns alltid något nytt att upptäcka. Den ultimata weekendstaden helt enkelt. 

 • Tyskland
  Korrens tips

  Var ska man bo, äta och dricka i coola Berlin? RES Berlin-korre Filip Sandström Beijer ger dig de senaste trenderna och vad som är hett i storstaden just nu. Veckans tips är en helvegansk nyöppning. 

 • Tyskland
  Korrens tips i Berlin

  Var ska man bo, äta och dricka i coola Berlin? RES Berlin-korre Filip Sandström Beijer ger dig de senaste trenderna och vad som är hett i storstaden just nu. Veckans tips är en nyinflyttad hotellkedja med två nya hotell i staden. 

 • Tyskland
  Korrens tips i Berlin

  Var ska man bo, äta och dricka i coola Berlin? RES Berlin-korre Filip Sandström Beijer ger dig de senaste trenderna och vad som är hett i storstaden just nu. Veckans tips är ett lokalt ölbryggeri. 

 • Tyskland
  Tips

  Berlin är inte bara trendkänslig, Berlin skapar trender. Men, staden är motsatsen till snobbig och du kan fortfarande bo och äta för en väldigt rimlig peng. Har du en resa inbokad till den tyska huvudstaden i vinter så finns det även gott om mysiga julmarknader att välja bland. 

 • Tyskland
  Korrens tips

  RES Berlin-korre Filip Sandström Beijer ger dig de senaste trenderna och vad som är hett i storstaden just nu. Den här veckan meddelar han att en populär hummus-restaurang bytt adress. 

 • Tyskland
  Korrens tips

  I samband med att Berlin firade 30-årsjubileum sedan murens fall öppnades en flykttunnel upp för allmänheten – som en del av en större utställning om Berlinmuren och de tunnlar som Öst-berlinarna byggde för att försöka fly igenom.

 • Tyskland
  Tips

  Per Meurling är en svensk frilansjournalist och bloggare bosatt i Berlin. Han tipsar om stadens hetaste restauranger på bloggen Berlin Food Stories och världens häftigaste matupplevelser på Finest Food Stories.

 • Tyskland
  Tips

  Hamburg är ett underskattat resmål på nära håll, en storstad som kan nås med tåg över en weekend. De kommande åren ska den nordtyska metropolen fokusera mer på hållbar turism, men redan nu finns ett bra utbud för dig som vill semestra klimatsmart. Här är fyra gröna tips: