Tyskland

Här har vi samlat alla våra texter och artiklar om Tyskland. Här hittar du mängder av tips på hotell, restauranger, barer, shopping och sevärdheter inför din resa. 

 

Artiklar om Tyskland

 • Tyskland
  Handplockade tips

  Veckans weekendtips går till coola Berlin, en stad i ständig förändring, men som aldrig slutar att vara inne. Berlin är inte bara trendkänslig, Berlin skapar trender. Men, staden är motsatsen till snobbig och du kan fortfarande bo och äta för en väldigt rimlig peng. Vill du bo flott finns hur många lyxhotell som helst att välja på. Men är din budget mer begränsad är kvalitén på budgethotellen och vandrarhemmen generellt sett hög.

 • Tyskland
  Handplockade tips

  Hamburg är så mycket mer än bara Reeperbahn och nattklubbar. En gastronomisk fullträff med trendiga restauranger och snygga barer. Dessutom ligger hamnstaden relativt nära Sverige vilket gör det möjligt att nå staden med tåg om man så vill. 

 • Tyskland
  Handplockade tips

  I Berlin skapas och sätts trender. Trots det är staden motsatsen till snobbig. Här kan du bo och äta för en rimlig peng och kvalitén på budgethotellen och vandrarhemmen är hög. Här är våra handplockade tips till Berlin. Vill du uppleva det alla andra gör kan du sluta läsa nu. Annars välkommen till vår vår värld.

 • Tyskland
  Nyhet

  Münchens största årliga event, Oktoberfest, ställs in i år på grund av coronaviruset. Vanligtvis brukar sex miljoner människor besöka festligheterna. 

 • Tyskland
  Reseguide

  Älskade Berlin, du fulcharmiga stad. Så nära, så härlig, så inkluderande, så originell. Berlin är en stad i ständig förändring – och här finns alltid något nytt att upptäcka. Den ultimata weekendstaden helt enkelt. 

 • Tyskland
  Korrens tips

  Var ska man bo, äta och dricka i coola Berlin? RES Berlin-korre Filip Sandström Beijer ger dig de senaste trenderna och vad som är hett i storstaden just nu. Veckans tips är en helvegansk nyöppning. 

 • Tyskland
  Korrens tips i Berlin

  Var ska man bo, äta och dricka i coola Berlin? RES Berlin-korre Filip Sandström Beijer ger dig de senaste trenderna och vad som är hett i storstaden just nu. Veckans tips är en nyinflyttad hotellkedja med två nya hotell i staden. 

 • Tyskland
  Korrens tips i Berlin

  Var ska man bo, äta och dricka i coola Berlin? RES Berlin-korre Filip Sandström Beijer ger dig de senaste trenderna och vad som är hett i storstaden just nu. Veckans tips är ett lokalt ölbryggeri. 

 • Tyskland
  Tips

  Berlin är inte bara trendkänslig, Berlin skapar trender. Men, staden är motsatsen till snobbig och du kan fortfarande bo och äta för en väldigt rimlig peng. Har du en resa inbokad till den tyska huvudstaden i vinter så finns det även gott om mysiga julmarknader att välja bland. 

 • Tyskland
  Korrens tips

  RES Berlin-korre Filip Sandström Beijer ger dig de senaste trenderna och vad som är hett i storstaden just nu. Den här veckan meddelar han att en populär hummus-restaurang bytt adress.