RES stora sommartävling är tillbaka!

– Vinn systemkamera värd 9300 kronor. 

För tredje året i rad arrangerar vi en sommartävling tillsammans med Nikon där DU har chans att vinna en systemkamera, värd 9300 kronor. Och det är så enkelt! 

Så här gör du:

1. Ladda upp din bästa semesterbild på Instagram, följ oss på @restravelmagazine och tagga bilden med #RESisommar samt #Nikontravel samt @restravelmagazine. 
Klart! Vinnare blir den bild som bjuder på mest semesterkänsla! 

1:a pris: En Nikon systemkamera D5600 + objektiv AF-P DX 18-55 VR: värde 9300 kronor. 

2-5:e pris: En helårsprenumeration på RES. 

Tävlingsvillkor: Jury består av representanter från RES och Nikon. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren. RES ansvarar inte för bilder som publiceras under hashtaggen. Bilderna måste vara dina egna. Tävlingen pågår fram till den 1 september. 

Avslutade tävlingar

#RESfavoritstad

Paris, London, New York, Tel Aviv, Bangkok, Buenos Aires, Dubai, Stockholm, Kuala Lumpur, Singapore? Nu vill vi veta vilken som är din bästa storstad. 

Följ oss på Instagram, ladda upp en bild på din favoritstad, tagga bilden med @restravelmagazine och #RESfavoritstad. De fem bästa bilderna vinner boken "Londons bästa dagsutflykter" av Bosse Bjelvenstedt (Storartad förlag) samt kommer vinnarna att få sina bilder publicerade på RES Instagramkonto.

Tävlingen pågår fram till den 18 juni. 

Tävlingsvillkor: Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren. RES ansvarar inte för bilder som publiceras under hashtaggen. Bilderna måste vara dina egna. 

#RESiKwoshare

Att resa bekvämt med stil – vem vill inte det? Nu kan du vinna ett skönt klädset för resan. 

Kwoshare är ett svenskt klädmärke för kvinnor som letar efter tidlösa och sköna plagg av naturmaterial, skapade för att hålla säsong efter säsong. Vi på RES gillar allt som förenklar och förgyller resan och nu kan du som läsare vinna ett Travelpack från Kwoshare med långärmad topp och byxa värde 1440 kronor. Res i det. Eller sov i det, ät hotellfrukost i det och kanske inte ens byt om när dagen kommer...

För att tävla: Ladda upp en vacker bild fpå Instagram från en av dina resor och tagga bilden med #RESiKwoshare. Vinnare blir den som får oss på fall estetiskt och emotionellt.

Tävlingen pågår fram till den 13 juni 2017. Vinnaren kontaktas via Instagram.

Tävlingsvillkor: Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren. RES ansvarar inte för bilder som publiceras under hashtaggen. Bilderna måste vara dina egna. 

 

 

      

Relaterade artiklar