Slipp checka in bagage på flygplatsen – skicka det direkt till hotellet istället
Foto: Istock.
Nyhet

Slipp checka in bagage på flygplatsen – skicka det direkt till hotellet istället

Skicka bagaget i förväg direkt till hotellet, skidorten eller golfklubben – och slipp allt krångel med incheckat bagage på flygplatsen.

Med tjänsten Bagpal skickas ditt bagage via fraktflyg några dagar innan och väntar på dig när du anländer till hotellet – och du slipper sålunda bekymra dig för att behöva checka in det på flygplatsen. 

– Detta är framtidens resande. De flesta människor idag är vana vid att släpa på sitt bagage. Vi ser många målgrupper, - allt från barnfamiljer med många väskor och barnvagnar, till golf och skidresenärer som reser med otympligt bagage. Vårt mål är att försöka bryta ett invant beteende och skapa ett nytt tänk hos resenärerna, säger Bagpals vd, Niklas Dennerås.

En väska på 20 kg till exmpelvis Paris kostar cirka 2000 kronor. 

– Att i dag flyga reguljärt med incheckat bagage kan bli en kostsam affär om väskan eller totalvikten överskrider angivna gränsvärden. Vi har en tydlig vision om att kunna erbjuda dessa resenärer mervärdet i att för en lägre eller likvärdig kostnad skicka bagaget med oss istället, säger Bagpals marknadschef, Rickard Brink.

 

Publicerad: 2017-01-25