Amalfikusten
Restauranger
Restauranger
12 Restauranger
Den här restaurangen i byn Cetara drivs av Pasquale Torrente, en av Italiens mest kända kockar. Spaghettin med ansjovisextrakt är ett måste. En trerättersmeny kostar cirka 350 kr per person. ...
Otroligt att ett sådant här ställe kan finnas kvar i Positano. En gammal vinstuga som den såg ut förr med dagens rätter. Rent och prydligt och välstrukna vita dukar. Spagettin ...
Tre kilometer från Positano i riktning Amalfi ligger den eleganta vägkrog med höga gastronomiska ambitioner. Paccheri – knubbiga makaroner – serverade med fiskragu, skaldjursrisotto på carnaroliris, linsoppa med fisk men ...
Sonen Giosuè Porpora har med den äran tagit över efter pappa Vincenzo. Detta är en av Positanos äldsta restauranger som har snofsat upp sig och menyn har växt betydligt. Ett ...
Avgjort det bästa matstället längst ner i Positano. Här finns en unik tradition bevarad. Inte bara fisk, utan även grönsakssoppor och spagetti med traditionella små köttbullar. Observera att restaurangen ligger ...
Som kontrast till stjärnkrogarna är de mindre, lite enklare, restaurangerna ett måste. I Italien i allmänhet och på Capri i synnerhet. Den lilla familjeägda restaurangen Da Gelsomina är ett lysande ...
Nere vid utkanten av Capri hittar vi Paulino’s. Ett måste när det gäller restaurangbesök på ön. Här sitter man utomhus och äter under hängande citroner som bildar ett tak av ...
Il Refettorio har en stjärna i Guide Michelin och tillhör det femstjärniga hotellet Monastero Santa Rosa. Här lagar den tyske stjärnkocken Bob Christoph utsökt mat av råvaror från hotellets eget grönsaksland. Utmärkt service och milslång utsikt över havet. Avsmakningsmeny från cirka 750 kr per person. ...