BLOGGTÄVLING

Nästa bloggduo på plats i Tyskland

May 11, 2015

Emma och Gisela. Så heter nästa par ut i den tyska bloggtävlingen. Duon landade i Berlin på måndagsmorongen och kommer under veckan uppdatera er om hantverk och design på sin blogg.

Under den gångna helgen besökte fembarnsföräldrarna Pelle och Veronica Rhendalen, varifrån de underhöll oss på temat mat och dryck på sin blogg. Nu har turen kommit till nästa par i bloggtävlingen och den här gången handlar det om göteborgarna Emma och Gisela. 

Hantverk och design stod på deras lott och under veckan kommer vi att få hänga med dem på deras tyska resa. I skrivande stund har duon anlänt till Berlin för att kortare stopp innan nya äventyr väntar. Deras blogg hittar du HÄR.

Läs mer om tävlingen här.

 

Mer från RES

Foto: Unsplash.

Handplockade tips

8 sommarmåsten i Neapel

Neapel är en oslipad diamant. Stor, rörig, ganska ruffig och med bitvis vansinnig trafik. Men också vacker, spännande och full av otroliga kulinariska upplevelser. RES listar var vi i sommar helst äter, dricker och sover i Kampaniens huvudstad.

LeVel33 i Singapore. Foto: LeVeL33 Craft-Brewery Restaurant & Lounge Facebook.

Handplockade tips

10 takbarer att möta sommaren på

Från världens högst belägna urbana mikrobryggeri till 450 kvadratmeter utomhusterrass på 27:e våningen. Ett av de bästa sätten att bekanta sig med en stad på, är på en takbar. Häng med till tio höjdare.

Hillcrest Farmers Market i San Diego. Foto: Pressbild.

Handplockade tips

Matlust: 8 av världens bästa matmarknader

Torghandel har varit en del av europeiska, asiatiska och afrikanska kulturer i århundraden. Från historiska klassiker i Budapest till moderna ”gastroupplevelsekoncept” i Madrid, detta är åtta fantastiska matmarknader du inte får missa ute i världen.

Zazpi STM i konstmuseet Museo San Telmo. Foto: Zazpi STM Facebook.

Handplockade tips

5 skäl att boka bord i San Sebastián

Europas mathuvudstad brukar den kallas, San Sebastián. Inte så konstigt, den baskiska maten är världsberömd – och vällagad. Det här är fem platser där du borde boka bord nästa gång du är på besök i den spanska kuststaden.