Nya Zeeland: Love is in the air
Nya Zeeland

Nya Zeeland: Love is in the air

Kärlek vid första ögonkastet på ett flygplan eller bröllop i en helikopter? För den som söker efter romantik utöver det vanliga kan luften vara ett alternativ. Om man är beredd att åka vi Nya Zeeland.

Air New Zealand har lanserat världens första match-making flight. Med sin slogan Love at first flight hoppas flygbolaget på att tycke ska fattas på vägen mellan Los Angeles och Auckland. Planet kommer att avgå den 13 oktober men fram till dess kan man umgås på ett Internetcommunity som skapats inför resan. Det förmodade flirtandet är inte heller slut när man nått destinationen utan fortsätter på en Matchmaking Ball i Auckland.

thematchmakingflight.com

Har man redan träffat den rätte kan man bege sig till Hongkong. Lyxhotellet Peninsula tycker inte att marken är bra nog för giftermål och har därför lanserat bröllop i luften. Par kan nu säga ”I do” under en 15 minuters flygtur i hotellets egen helikopter med stadens skyline i bakgrunden för att sedan återvända till Peninsula för fest med familj och vänner. I paketet ingår även bland annat präst, blommor, fotografering och en Honeymoon- svit.

The Peninsula Hong Kong, Salisbury Road, Tsimshatsui, Kowloon, Hong Kong
+852 2315 3010
Hotell Peninsula

Publicerad: 2009-06-12