Köpenhamn, Danmark: Hermès in the Making – ny utställning i Köpenhamn
Tips

Hermès in the Making – ny utställning i Köpenhamn

Modehuset Hermès kommande utställning – Hermès in the Making – är det franska märkets stora satsning i höst. Utställningen är upplevelsebaserad och kommer att äga rum i Köpenhamn mellan den 15 och 24 oktober på Dansk arkitektur. Utställningen kommer att vara öppen för allmänheten. 

Evenemanget kommer att innefatta ett urval av utställningar, workshops, konferenser och filmer där man bland annat kommer att avslöja varumärkets moderna tillverkningsprocesser och hur plagg skapas. Hantverkare från olika designbranscher inom huset kommer att närvara vid utställningen, tillsammans med sina material och verktyg, för att dela med sig av sina tekniker för besökarna.

Evenemangsbesökarna kommer också att erbjudas att delta i olika workshops om design, inklusive dofttillverkning, under dagarna. 

Även film från samlingen ‘Footsteps across the World’, av filmaren Frédéric Laffont, som handlar om Hermès hållbarhetsutveckling, kommer att visas.

Evenemanget börjar sin runda på danska arkitekturcentret i Köpenhamn från 15 till 24 oktober för att sedan resa vidare till Troy och Miami i USA senare under året.

Publicerad: 2021-09-23