Rivieran, Frankrike: Franska Rivierans nya kub
Frankrike

Franska Rivierans nya kub

Hjärnorna bakom Kube Hotel i Paris har gjort det igen och öppnat filial i St Tropez. Tidlöshet och annorlunda lyx är hotellets motto och det är inte för intet som James Bond hänger här.

Franska Rivieran har fått en flashig nykomling. Det är Kube Hotel som nyligen öppnat tio minuter från centrala St Tropez. Syftet är inte att festa i samma vilda takt som grannarna utan vara ett annorlunda alternativ tillräckligt nära till Rivierans dånande nattliv. Men baren direkt rakt under stjärnorna vittnar ändå om att The Kube kan ordna med fest om de vill, vilket de lär göra och har gjort - James Bond festade exempelvis här i Die Another Day.

The Kube tycker om att leka med konventionerna, istället för en reception hämtar man nyckeln vid, just det, en kub gjord av is. Rummen kommer i klädstorlekarna S, M, L, XL och XXL. Men framför allt vill The Kube vara det gästen vill – nattklubb, frostig isbar, romantisk restaurang eller en enskild tillflykt vid medelhavet. Många av rummen har egna trädgårdar och pooler. En satsning har även gjorts på hälsa – thai chi, massage, yoga, manikyr – the Kube gör allt för att hålla dig i topptrim på semestern. Givetvis ligger en bedårande sandstrand precis runt hörnet.

Route de St.Tropez , 83580, Gassin, Frankrike
+ 1-800-337-4685
designhotels.com

Publicerad: 2009-08-06