Nytt nummer av RES i butik nu

Jun 14, 2016

Nytt nummer av RES är i butik nu. Kroatien är i blickfånget och vi får bland annat följa med till Split och Dubrovnik. RES redaktör David Grudd har varit på en resa med Hurtigruten och RES bloggerska Nina Olsson har gjort en stor cityguide till Amsterdam.

Här är ett axplock av innehållet:

Split: Sommarstaden Split har många gånger kallats Kroatiens St Tropez. En av Medelhavets bästa weekendstäder och utanför staden väntar Europas vackra skärgård.

Dubrovnik: Ett av Adriatiska havets populäraste resmål som kanske aldrig varit känd som en matstad. Tills nu. Vi har ätit oss igenom restaurangutbudet och hittat innovativ, fräsch och underbar mat gjord på lokala råvaror med en twist av moderna idéer.

Amsterdam: Stor cityguide till Amsterdam signerad RES bloggerska Nina Olsson.

Hurtigruten: Hurtigruten är en drömresa för många. RES redaktör David Grudd har varit där på en weekendresa.

Cagliari: Följ med till Sardiniens sydligaste stad som bjuder på citypuls och lugn på samma dag.

Köpenhamn: Köpenhamn lockar gourmeter och gourmander världen över. RES har besökt fyra stjärnrestauranger.

Golf + Gibraltar: Gibraltar har inga golfbanor men strax utanför gränsen ligger ett av Europas bästa golfområden.

Bäst i världen: Anine Bing bjuder på sina resefavoriter världen över.

Det och mycket mer i nya numret av RES. Köp i butik eller direkt här. Trevlig sommarläsning!

 

 

Mer från RES

Foto: Time Out.

Nyhet

New York får ny matmarknad

New York City har en imponerande matscen - som är på väg att bli ännu bättre. I höst öppnar Time Out Market Union Square, den andra matmarknaden med tydliga kulturella inslag i regi av den globala storstadsbibeln Time Out.

Foto: Press.

Topplista

Topp 8: Världens bästa flygplatsmat 2025

Flygplatsmat förknippats traditionellt med torra mackor i plast, trista snabbmatskedjor och hutlösa priser. Men tiderna förändras – och det är är de åtta flygplatsrestauranger runt om i världen som serverar allra bäst mat.