The Sparrow Hotel

The Sparrow Hotel

Stockholm
Hotell

BOUTIQUE Det franskinspirerade hotellet The Sparrow öppnaden i februari 2019 och erbjuder en färgsprakande sekelskiftesmiljö. Hotellets 88 rum, varav 11 juniorsviter, varierar i storlek från 15 till 35 kvadratmeter och genomsyras av starka färger och mönster. Rummen har fått behålla sina tidstypiska originaldetaljer så som vackra kakelugnar, stuckaturer, trägolv och i flera sviter går det att njuta av morgonkaffet på egen balkong.
– The Sparrow är ett personligt hotell med en internationell atmosfär, det är hotellet jag själv vill bo på. Våra gäster kommer att få en personlig upplevelse mitt i city med en service i världsklass, säger chefen på The Sparrow Hotel när verksamheten slog upp sina dörrar.
Genom den ena av hotellets två entréer kan hotellets gäster, stockholmare och dess besökare kunna stifta bekantskap med The Sparrow Winebar & Bistro – framtaget av Mathias Dahlgren och Staffan Naess från Rutabaga, Matbaren och Green Rabbit. Den franska bistromenyn går i linje med Dahlgrens matfilosofi: det naturliga köket. Hotellet ägs av Grand Hotel-koncernen och kan ses som det lilla lagombusiga lillaystern.

Adress: 
Birger Jarlsgatan 24, Stockholm
Telefon: 
+46 046735193332