Singapore: 3 hotell i Singapore vi gärna checkar in på just nu
Foto: Istock.
Hotell

3 hotell i Singapore vi gärna checkar in på just nu

Singapore är ett av vinterns hetaste resmål och nog finns det fog för att förlänga Asienresan med ett par dagar i den här metropolen. Och du – här finns fler hotell än det berömda Raffle´s. Här är tre andra hotell vi gärna övernattar på.

J.W Marriott South Beach

Form och funktion i en utmärkt symbios på detta jättehotell med 654 rum, signerat Marriott i samarbete med arkitekten Norman Foster och designer Philippe Starck. Hotellet ligger i Singapores konst- och kulturområde på Beach Road. Här finns två takträdgårdar, två utomhuspooler och ett schysst spa av Spa by JW. Missa inte restaurangen Akira Back, där japanska köket möter det sydkoreanska.

30 Beach Road, Access via Nicoll Highway

Lediga rum & priser

 

Hotel Vagabond

Namnet skulle nästan kunna lura en att tro att detta är ett vandrahem, men icke! Vi kan kalla detta Singapores chicaste boutiquehotell. Hotellet är beläget i en kulturmärkt 1950-tals art deco-byggnad. Hotellet är fyllt med röd sammet, äkta konst och har en stämning av avslappnad dekadens. Bra läge med promenadavstånd till Raffles Bay, Marina Bay och Chinatown.

39 Syed Alwi Rd

Lediga rum & priser

The Fullerton Bay Hotel

Den här glaslådan till byggnad ligger på 1927 Clifford Pier med direktkontakt med vattnet. Rymliga rum med grandios utsikt, tunga överkast och mörkt trä i inredningen. Takbaren Lantern är helt klart en av hotellets främsta fördelar. Fläckfri service och toppenläge.

80 Collyer Quay

Lediga rum & priser

Publicerad: 2018-01-17