Malaga, Spanien: 3 strandhäng i Marbella
Trocadero Playa.
Spanien

3 strandhäng i Marbella

Marbella är en klassiker i semestertider. Beachclubbarna och de omtalade strandrestaurangerna ligger tätt och är vida berömda. Här får du tre mindre välkända pärlor för en mer initierad och genuin upplevelse.

Lediga hotellrum & priser i Marbella

Sylt

Sylt kallar sig för en ”gastro beach bar” och ligger på stranden Elvira. Det är varken det största eller glammigaste hänget på stranden, men Sylt ligger på en väldigt mysig del av stranden och den trevliga atmosfären och höga mysfaktorn gör att vi varmt rekommenderar detta ställe. Maten håller bra klass. Boka gärna solstol i förväg – de är populära.

Urbanizacion Lunamar, S/N

Marbella

facebook.com/SyltMarbella

Trocadero Playa

På den här restaurangen på stranden Santa Petronila är det stimmigt, fullsatt, familjärt, mysigt och avslappnat – allt på en och samma gång. Maten är spansk, stämningen genuin. Här kan man hänga hela dagen – dagtid hyr man en solstol under parasoller av halm och till kvällen packar man ihop sig och tar plats vi något av de robusta träborden. Till skillnad från många andra strandrestauranger håller Trocadero Playa öppet året om.

Playa de Santa Petronila, Marbella

grupotrocadero.com

Guayaba Beach

På stranden San Pedro ligger den här avspända godingen. Hit kommer alltifrån barnfamiljer, kärlekspar, lokala kändisar, tja, alla som över huvud taget vet om dess existens, för det är det nämligen inte alla som gör. Guayaba Beach är en restaurang och bar med stolar och bord direkt i sanden på stranden, bygganderns är pyntade med surfbräder och på taket ligger halm. Ja, du förstår – ett mysigt barfotaställe med vettiga priser.
Avenida del Mediterraneo, San Pedro de Alcántara

facebook.com/GuayabaBeach

Lediga hotellrum & priser i Marbella

 

Publicerad: 2018-07-03