Mallorca, Spanien: Hett i Palma: La Perla Can Barbara
Korrens tips

Hett i Palma: La Perla Can Barbara

Var ska man bo, äta och dricka i härliga Palma? RES Palma-korre Hedda Lapidus ger dig de senaste trenderna och vad som är hett i staden just nu. Veckans tips är den svenskägda nyöppnade restaurangen La Perla. 

Lediga rum & priser i Palma

Det svenska paret Åsa och Emilio Ingrosso driver sedan flera år italienska krogar på Mallorca som heter La Perla. En ligger i stadsdelen Santa Catalina i Palma och en i Portals Nous lite utanför Palma. För nån vecka sedan öppnade de en tredje La Perla, denna gång i den pittoreska lilla småbåtshamnen Can Barbara i närheten av Porto Pi i Palmas västerkant. Efter att ha följt en mardrömsrenovering på Instagram kan jag bara glädjas åt att de äntligen har öppnat.

Här finns en ljuvlig uteservering och krämiga pastarätter, smarriga skaldjur och grymma drinkar. För barnfamiljer har de bestämt sig för varianten att barn är välkomna på den första sittningen, från kl. 18 till 21. Och för barnfamiljer är det en underbar nyhet att de öppnar redan kl. 18 eftersom många andra krogar på Mallorca inte öppnar förrän tidigast 19.30.

laperla-ingrosso.com/can-barbara-palma

Darsena De Ca´n Barbara s/n

Läs den stora reseguiden till Palma HÄR.

Publicerad: 2019-07-25