Mallorca, Spanien: Swiss Perfection flyttar in på lyxhotell i Palma
Tips

Swiss Perfection flyttar in på lyxhotell i Palma

Can Bordoy Grand House & Garden är ett av Palmas mest exklusiva hotell. I ett samarbete med hudvårdsmärket Swiss Perfection erbjuder man nu sina gäster nya lyxiga spabehandlingar, massager, manikyrer och parbehandlingar i hotellets avskilda spaavdelning på bottenvåningen. 

Text: Elin Fellman 

Lediga rum & priser

Can Bordoy ligger i hjärtat av La Lonja, Palmas gamla kvarter och ett av stadens mest symboliska områden. Det 5-stjärniga hotellet är 2500 kvadratmeter stort och erbjuder ett spa i världsklass, en hemlig trädgård och 24 välutrustade sviter. 

I samarbetet med det schweiziska hudvårdsmärket Swiss Perfection lanseras nu en rad lyxiga cellulära ansiktsbehandlingar. Dessa behandlingar ska enligt varumärket själva bidra till en föryngrad och en mer strålande hud. Själva spaanläggningen ligger lugnt och fridfullt i ett bottenvåningsutrymme, omgivet av autentiska stenväggar från 1100-talet.

Anläggningen är utrustad med 3 behandlingsrum: en estetikstuga för manikyr och pedikyr, en dubbelkabin för parbehandlingar och en "Wellbeing Suite", som kan användas för såväl massage som så kallad ’thermal circuit’, helt avskild för en ostörd upplevelse. Thermal circuitbehandlingen inkluderar exklusiva Dornbracht sensationella horisontella och vertikala duschar, ångbad, en jacuzzi och en avkopplande relaxavdelning.

Lyx var ordet och en svit på hotellet kostar från cirka 4000 kronor per natt. 

Läs den stora reseguiden till Palma HÄR.

 

 

Publicerad: 2019-10-09