London, Storbritannien: 3 tips på nyöppnade hotellpärlor i London
Getty images
Tips

3 tips på nyöppnade hotellpärlor i London

Att hitta ett bra och originellt hotell i metropolen London kan vara en djungel. Här får du tre tips på nyöppnade pärlor i staden med det lilla extra. 

Text: Elin Fellman

Belmond Cadogan Hotel, Kensington och Chelsea

Efter att ha varit stängt för renovering i nästan fem år öppnar Belmond Cadogan Hotel dörrarna på nytt. Hotellet består av 54 eleganta rum med tillgång till privata trädgårdar mitt i centrala London. Hotellet från 1887 har en anrik historia där bland annat författaren Oscar Wilde och skådespelerskan Lillie Langtry har varit gäster. I dag har hotellet en modernare tvist men fortfarande med en brittisk charm. Det är defenitivt ett hotell för de konstintresserade då det finns 400 konstverk i byggnaden. Ett dubbelrum kostar från cirka 4000 kronor per natt. 

Lediga rum och priser

Vintry & Mercer, centrala London

I hjärtat av London öppnar det lyxiga boutiqehotellet Vintry & Mercer. Hotellet erbjuder allt du kan tänkas vilja ha under din weekendresa i London. Högst upp i byggnaden finns en härlig takterass med en vacker utsikt över Londonds ikoniska sevärdigheter och på huvudvåningen kan du avnjuta asiatiaska tapas på den moderna resturangen Vintry Kitchen. Längst ner i källaren kan du besöka den hemliga baren "Do not disturb" som tar dig tillbaka till 1920-talets New York. Ett dubbelrum kostar från cirka 2500 kronor per natt. 

Lediga rum och priser

Lincoln Plaza London, Canary Wharf

Med inspiration från Londons komersiella och finansiella nav erbjuder Lincoln Plaza London vid Canary Wharf 129 hotellrum i mordern tappning. Hotellet har en 18 meter lång pool och en stor bastuanläggning. Gästerna kan avnjuta vällagad indisk mat på resturang Mr Todiwala’s Kitchen eller en läcker drink på den inovativa cocktailbaren Jack Speak. Ett dubbelrum kostar från cirka 3500 kronor per natt. 

Lediga rum och priser

Publicerad: 2019-04-03