London, Storbritannien: Brittiska kungahuset söker ”kunglig resedirektör"
Getty Images
Tips

Brittiska kungahuset söker ”kunglig resedirektör"

Storbritanniens drottning Elizabeth II är på jakt efter någon som kan sy ihop hovets resor och annonserar nu efter en ”kunglig resedirektör” på Linkedin.

Lönen är drygt en miljon kronor per år och du får ett eget kontor i Buckingham Palace. Arbetsuppgifterna består av att organisera ”säkra, smidiga och prisvärda” resor och transporter för drottning Elizabeth II, prins Charles och Camilla, Harry och Meghan, William och Kate samt alla andra medlemmar i kungafamiljen. Det gäller resor både inom England och statsbesök till andra länder, enligt Harpers Bazaar.

”Denna roll är avgörande för att säkerställa att det kungliga hushållet köper säkra, effektiva, kostnadseffektiva och lämpliga resetjänster för medlemmarna av kungafamiljen och deras hushåll” står det i jobbannonsen.

För att få komma på intervju måste du ha erfarenhet av ledarskap, ekonomi, resor och logistik. Sista ansökningsdag är 20 december.

Det finns ingen begränsning rörande nationalitet för personen som får tjänsten, men det kan vara bra att kunna flytande engelska.

Publicerad: 2019-12-09