Göteborg, Sverige: Metropolitan Brew & Grill flyttar in i Göteborg
Nyhet

Metropolitan Brew & Grill flyttar in i Göteborg

I höst öppnar den allra första Metropolitan Brew & Grill på Göteborgs centralstation. Metropolitan är en hyllning till världens alla kosmopoler med sitt unika restaurangkoncept där man hämtat inspiration av järnvägsstationer i bland annat New York, Milano, Paris och London.

Lediga rum & priser i Göteborg

På 200 kvm har man skapat ett lekfullt och inspirerande bistro. Här kommer man att kunna njuta av burgare, unikt toast och pizzakoncept, lemonader, freshshakes, desserter och bakverk. Givetvis ingår även take-away och ett brett ölsortiment på Metropolitan – Göteborgs nya destination och mötesplats.

Metropolitan Brew & Grill har ett unikt designkoncept. Bland annat har man designat sittplatser som är utformade som tågkupéer. Totalt finns det 150 sittplatser inne i restaurangen plus 20-tal platser utomhus.

– Jag brinner för att skapa inspirerande mötesplatser, säger Samuel Samuelsson, ägare av Veraz Holdig. Sedan jag tog över Le Pain Francais 2003 har jag öppnat 13 kaféer och restauranger i Göteborg och varit noga med att skapa upplevelsedestinationer med lokala variationer samt servera mat och bakverk som vi själva tillverkat från grunden. Så kommer det även att bli på Metropolitan Brew & Grill, den nya och inspirerande mötesplatsen på Centralstationen i Göteborg, avslutar Samuelsson.

2020 kommer man även att lansera en egen öl, Metropolitan Brew. Planen är att expandera konceptet Metropolitan Brew & Grill med nya enheter i Stockholm och i Malmö.

Läs den stora reseguiden till Göteborg HÄR.

Publicerad: 2019-10-24