Stockholm, Sverige: Baileys lanserar pop up-bar på Hallwylska
Pressbild
Tips

Baileys lanserar pop up-bar på Hallwylska

Många förknippar Baileys med julen och i år tar varumärket det ett steg längre och lanserar pop up-baren Baileys Treatmas Bar i den inglasade vinterträdgården på Hallwylska.

Text: Elin Fellman

Lediga rum & priser i Stockholm

Baileys Treatmas Bar kommer hålla öppet varje helg fram till den 22 december med start i morgon lördag. Lagom till julen 2019 introducerar Baileys en ny tradition för att markera början av julen – Baileys Chocolate Reindeer. Detta görs i samband med öppningen av pop up-baren. På plats finns det möjlighet att prova på olika sorters Baileys serverad i Baileys Chocolate Reindeer samt dekorera sin egen chokladren.

Hallwylska kommer även under denna tidsperiod att erbjuda besökarna ett traditionellt julbord fyllt med hemlagade delikatesser samt vegetariska och veganska alternativ. Baileys Chocolate Reindeer är gjord av en lyxig mjölkchoklad framtagen av den framstående chokladtillverkaren Lir Chocolate och är ihålig i mitten för att servera Baileys i.

– Baileys Chocolate Reindeer lanserades på den engelska marknaden förra året och togs väl emot och blev direkt en favorit. Det ska därför bli väldigt kul att nu även få presentera den för våra svenska Baileys-drickare. Vi hoppas att så många som möjligt vill komma och besöka vår Baileys Treatmas Bar på Hallwylska och tjuvstarta julen tillsammans oss, säger Malin Midhed, nordisk PR-ansvarig på Diageo.

I anslutningen till öppningen har Baileys samarbetat med en kreatör. Kreatören har fått möjligheten att tolka och skapa sin egen Baileys Chocolate Reindeer. Kreatören i fråga är Elina Kantelinen Brandt och hennes skapelse kommer att ställas ut på Hallwylska då Baileys Treatmas Bar håller öppet.

Öppettider: Lördagar: 12:30 – 23:00. Söndagar: 12:30 – 18:00.
OBS: Åldersgränsen för att besöka Baileys Treatmas Bar är 20 år.

Publicerad: 2019-11-22