Stockholm, Sverige: Nu öppnar The Spice Bar – Gröna Lunds nya satsning
Nyhet

Nu öppnar The Spice Bar – Gröna Lunds nya satsning

I hjärtat av Gröna Lund slår dörrarna upp till en ny kryddstark bar signerad Tullamore D.E.W. Med sin kryddiga prägel erbjuder The Spice Bar drinkar och mat med inspiration från hela världen.
– The Spice Bar är vår mest mångsidiga bar, säger Fredrik Fjällström, Food & Beverage Manager på Gröna Lund.

Gröna Lund slog nyligen upp dörrarna för säsongen med flera nya barer och restauranger och det senaste tillskottet i den samlingen är nya baren The Spice Bar.

Baren, som är ett samarbete mellan Tullamore D.E.W. och Gröna Lund, ligger placerad på Kryddhyllan. Med avstamp i sitt namn går den röda tråden genom kryddor, örter och stora smaker i såväl barens mat som i drinkmenyn. Här erbjuds en stor variation av mat och tilltugg med inspiration från hela världen, i samspel med whiskeydrinkar för alla smaker. Även öl, vin, champagne samt alkoholfria alternativ erbjuds och det kommer att finnas möjlighet att boka baren för privata tillställningar.  

– The Spice Bar är vår mest mångsidiga bar. Den har en unik placering i tivolits center, mitt bland attraktioner och folkliv. Baren kommer kunna växla mellan olika skepnader och situationer, vare sig om du är ute efter loungehäng en ljum sommarkväll eller uppvärmning inför en efterlängtad konsert på Stora Scen, säger Fredrik Fjällström, Food & Beverage Manager på Gröna Lund.

Utöver barens gedigna drinkmeny och flexibilitet bjuds det på en helt unik utsikt. Du sitter på första parkett för att stirra Monster i vitögat, Gröna Lunds nya berg- och dalbana som tar sina besökare 34 meter upp i luften för att färdas upp och ner vid fyra tillfällen.

Publicerad: 2021-06-22