Stockholm, Sverige: Stordalens Skanstull-hotell i Stockholm satsar på drop-in vigsel

Stordalens Skanstull-hotell i Stockholm satsar på drop-in vigsel

För alla par som går i giftastankar erbjuder Clarion Hotel Stockholm vid Skanstull drop-in bröllop i en stämningsfull miljö mitt i hjärtat av Södermalm. Vigseln arrangeras i Söders Trädgård, hotellets egna grönskande oas mitt bland stadens puls och naturens lugn.

- Ett långt år med restriktioner på grund av pandemin har lett till att många par tyvärr tvingats ställa in sin stora dag. Här erbjuder vi dem ett tillfälle att fira och föreviga kärleken i ett mindre men Corona säkert format. Ett fint alternativ att få avge sitt löfte till den man älskar och så vänta med bröllopsfesten till när restriktionerna lättat, säger Ida-Maja Tejle, VD Clarion Hotel Stockholm.

Drop-in vigseln äger rum lördag 19 juni mellan 10:00-16:00. Själva vigseln tar ca 15 minuter och efter det är paren redo att gå ut i livet som äkta makar. Stämningsfull musik kommer att spelas, vittnen och bröllopsbukett finns till låns och en fotograf är på plats för att föreviga parens stora dag. För de som önskar sätta en extra guldkant i samband med vigseln erbjuds även möjligheten att lägga till en generös frukost, en festlig lunch, en bubblande brudskål, söta bröllopsbakelser eller en lyxig hotellövernattning.

Glöm inte att ta med din hindersprövning.

Publicerad: 2021-05-26